Ti mit mondanatok a ferjeteknek? Mit tennetek a helyemben?
Már elnézést, nem szoktam ilyeneket írni, de... a lófityulát (az eredeti szót cenzúrázták) próbálnék diétázni még, miért adtok ilyen tanácsot? A 11-est (a kérdezővel együtt) sajnálom, de szerintem nem vigasztaló, hogy más is van ebben a helyzetben. Ebben mi a vigasztaló? Az első gondolatom az volt, hogy egy baseball ütővel pofán kéne b***ni a férjedet, bocs.
Én 88 kilóról indítottam a terhességemet, most 90 vagyok. Félreértés ne essék, nem örülök neki! De a férjem, aki hatvanpár kiló, nem tesz megjegyzéseket.
Te is rengeteg férfival példálózhatnál, de az ilyen gondolkodásúaknak ez nem számít.
Fogalmam nincs, mi a jó tanács, de felforrt az agyvizem.
Mit mondanék a férjemnek, ha ilyen helyzetben lennék?
Nem tetszem, akkor lehet lelépni. Túl sok gondot nem okozna, mert már így is legalább 5 pasit koppintottam le, akik heti szinten dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki, milyen csinos vagyok szülést követően is. Legalább nem kell visszautasítanom őket, mert piszokul helyes pasikról van szó ám!:)
De komolyra fordítva a szót, ha igazán minden rendben lenne, ha szeretne, akkor elfogadna így is, pláne, hogy mi az a 3-4 kg? Semmi. Itt valami más baj van...a férjed egy nagy s...gg!
Elküldeném melegebb éghajlatra kedves párodat ,te tényleg jól nézhetsz ki és az a 2-3 kg plusz semmi 2 gyerek mellet .az ember nem fog ugyan ugy kinézni 2 gyerek szülése után mint mikor nem szült egyet sem .
Én sem maradtam 50 kg 2 fiam szülése után olyan 55 kg voltam most már 3 gyekel ,és 39 évesen 62 kg vagyok .férjemnek még mindig tetszem .
Mit mondanék?
"Nézted már a többi kismamát ilyen pici babával?"
Ne aggódj, nem veled van itt a probléma...
gratula a férjedhez.
ugye ő egy adonisz? kockahas? váll egyebek?
ha nem, akkor megmondanám neki, hogy kuss van, vagy szépen akkor otthon marad a gyerekekkel te meg egész nap a kondiban izzadsz.
ugye ha hazaér átveszi a kicsiket hogy legyen időd sporoltni(amivel még tökre ráérsz)? ja neeeemmm? ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!