Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit mondanatok a ferjetekne...

Ti mit mondanatok a ferjeteknek? Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szules elott kb.50-51 kg voltam,most olyan 53-54 korul vagyok.Szoptatok.Heti egyszer eljarunk babas jogara.Setalunk is,bar nem annyit,mint a naggyal anno...A ferjem napi szinten megszol,hogy le kene fogynom.Meg hogy csak eszek,,nem tornazok,nem csinalok emmit azert hogy ujra 50 kg legyek...Babam 3 honapos.Tulajdonkeppen jo erzes kiirni magambol ezt...Mit tennetek? Egyebkent neki sem kockas a hasa...szoval...
2015. nov. 7. 19:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%

Már elnézést, nem szoktam ilyeneket írni, de... a lófityulát (az eredeti szót cenzúrázták) próbálnék diétázni még, miért adtok ilyen tanácsot? A 11-est (a kérdezővel együtt) sajnálom, de szerintem nem vigasztaló, hogy más is van ebben a helyzetben. Ebben mi a vigasztaló? Az első gondolatom az volt, hogy egy baseball ütővel pofán kéne b***ni a férjedet, bocs.

Én 88 kilóról indítottam a terhességemet, most 90 vagyok. Félreértés ne essék, nem örülök neki! De a férjem, aki hatvanpár kiló, nem tesz megjegyzéseket.

Te is rengeteg férfival példálózhatnál, de az ilyen gondolkodásúaknak ez nem számít.

Fogalmam nincs, mi a jó tanács, de felforrt az agyvizem.

2015. nov. 7. 22:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
en lehet, hogy javasolnam, hogy akkor szedje fel azt a "tokeletes˝ cicababat. Kicsi eselyt latnek a sikerre...
2015. nov. 8. 01:03
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy korábban több esze volt, szóval sajnállak a rossz választásodért...
2015. nov. 8. 07:40
 24/27 anonim ***** válasza:

Mit mondanék a férjemnek, ha ilyen helyzetben lennék?

Nem tetszem, akkor lehet lelépni. Túl sok gondot nem okozna, mert már így is legalább 5 pasit koppintottam le, akik heti szinten dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki, milyen csinos vagyok szülést követően is. Legalább nem kell visszautasítanom őket, mert piszokul helyes pasikról van szó ám!:)

De komolyra fordítva a szót, ha igazán minden rendben lenne, ha szeretne, akkor elfogadna így is, pláne, hogy mi az a 3-4 kg? Semmi. Itt valami más baj van...a férjed egy nagy s...gg!

2015. nov. 8. 09:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Elküldeném melegebb éghajlatra kedves párodat ,te tényleg jól nézhetsz ki és az a 2-3 kg plusz semmi 2 gyerek mellet .az ember nem fog ugyan ugy kinézni 2 gyerek szülése után mint mikor nem szült egyet sem .

Én sem maradtam 50 kg 2 fiam szülése után olyan 55 kg voltam most már 3 gyekel ,és 39 évesen 62 kg vagyok .férjemnek még mindig tetszem .

2015. nov. 8. 12:23
 26/27 anonim ***** válasza:

Mit mondanék?

"Nézted már a többi kismamát ilyen pici babával?"

Ne aggódj, nem veled van itt a probléma...

2015. nov. 8. 14:20
 27/27 anonim ***** válasza:

gratula a férjedhez.

ugye ő egy adonisz? kockahas? váll egyebek?

ha nem, akkor megmondanám neki, hogy kuss van, vagy szépen akkor otthon marad a gyerekekkel te meg egész nap a kondiban izzadsz.

ugye ha hazaér átveszi a kicsiket hogy legyen időd sporoltni(amivel még tökre ráérsz)? ja neeeemmm? ....

2015. nov. 9. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!