Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit mondanatok a ferjetekne...

Ti mit mondanatok a ferjeteknek? Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szules elott kb.50-51 kg voltam,most olyan 53-54 korul vagyok.Szoptatok.Heti egyszer eljarunk babas jogara.Setalunk is,bar nem annyit,mint a naggyal anno...A ferjem napi szinten megszol,hogy le kene fogynom.Meg hogy csak eszek,,nem tornazok,nem csinalok emmit azert hogy ujra 50 kg legyek...Babam 3 honapos.Tulajdonkeppen jo erzes kiirni magambol ezt...Mit tennetek? Egyebkent neki sem kockas a hasa...szoval...
2015. nov. 7. 19:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Teljesen megértelek. Augusztus végén szültem. 52kg voltam terhesség előtt, most 57kg vagyok. Szerencsére egyenletesen oszlik el rajtam, de én azért érzem/látom a változást. Az a baj, hogy a párom is. Ugyan nem bunkó módon, de megjegyzéseket tesz, próbál vicceskedni. Folyton megkapom, hogy olyan lötyi-fötyi lett a karom

/ vádlim, nem feszes a hasam, nincs meg a karcsú régi derék, stb. Ami igazán bánt az az, hogy ismerősök dícsérnek, hogy nem is látszik már a szülés, vagy hogy kellett is az a pár kiló rám. Akitól a legjobban esne egy kis biztatás, az meg csipkelődik. Sajnos a szoptatás miatt sokszor farkas éhes vagyok, érzem, hogy kell a kalória, nincs mit tenni egyelőre. De a párom"viccei"nekem is rosszul esnek, elveszik a maradék önbizalmam. Nem is voltunk "úgy"együtt még szülés óta. Csak annyit akartam ezzel üzenni, hogy kitartás, nem vagy egyedül a problémával!

2015. nov. 7. 21:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem a férjednek nagyon fontosak a külsőségek..

Számomra érthetetlen hogyan tud 2-3 kg zavarni egy ffit??

Általában észre se veszik..

2015. nov. 7. 21:23
 13/27 A kérdező kommentje:
Az az erdekes hogy az elso gyerek elott!! tobb kg voltam mint most....akkpr nem tett ilyen megjegyzeseket... Vigasztal hogy nem vagyok egyedul :)
2015. nov. 7. 21:29
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod meg neki, h még szerencse, hogy rám nem annyi jött fel, mint rád mostanában.
2015. nov. 7. 21:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

nem az alakoddal van a baja

szerintem ő jár ferde utakon..., és ilyenkor van egy belső kényszer az emberben a másikat hibáztatni.

2015. nov. 7. 21:51
 16/27 anonim ***** válasza:
15%

Diétázni nem probáltál meg, vagy azt tudom ajánlani hogy a süteményes tányérból étkezz igy kevesebb kcal viszel be vagy pedig a mozgást kellene növelned.

Én megmutatnám hogy igenis képes vagyok lefogyni de evvel párhuzamosan jelezném a férjem felé hogy 2 gyereket szültem és visszatértem a régi alakomhoz. Most Ő mit tud felmutatni ezért? Vagy csak kritizálni könnyű?

2015. nov. 7. 21:52
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem dietaztam,sajnos igy is epp hogy eleg a tejem.A kicsim a minimumot hizta. :( De igy sem eszem sokat,lehet a tej miatt tobbet kene...
2015. nov. 7. 21:56
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
aki szeret, így is szeret(ne)..
2015. nov. 7. 22:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem normális. Szerintem nagyon sokan irigyelnek, hogy 3 hónappal a szülés után ilyen jó formában vagy.
2015. nov. 7. 22:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben erősen elgondolkodnék, hogy a párom valójában miért szeret (ha szeret egyáltalán)...
2015. nov. 7. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!