Ti mit mondanatok a ferjeteknek? Mit tennetek a helyemben?
Teljesen megértelek. Augusztus végén szültem. 52kg voltam terhesség előtt, most 57kg vagyok. Szerencsére egyenletesen oszlik el rajtam, de én azért érzem/látom a változást. Az a baj, hogy a párom is. Ugyan nem bunkó módon, de megjegyzéseket tesz, próbál vicceskedni. Folyton megkapom, hogy olyan lötyi-fötyi lett a karom
/ vádlim, nem feszes a hasam, nincs meg a karcsú régi derék, stb. Ami igazán bánt az az, hogy ismerősök dícsérnek, hogy nem is látszik már a szülés, vagy hogy kellett is az a pár kiló rám. Akitól a legjobban esne egy kis biztatás, az meg csipkelődik. Sajnos a szoptatás miatt sokszor farkas éhes vagyok, érzem, hogy kell a kalória, nincs mit tenni egyelőre. De a párom"viccei"nekem is rosszul esnek, elveszik a maradék önbizalmam. Nem is voltunk "úgy"együtt még szülés óta. Csak annyit akartam ezzel üzenni, hogy kitartás, nem vagy egyedül a problémával!
Úgy érzem a férjednek nagyon fontosak a külsőségek..
Számomra érthetetlen hogyan tud 2-3 kg zavarni egy ffit??
Általában észre se veszik..
nem az alakoddal van a baja
szerintem ő jár ferde utakon..., és ilyenkor van egy belső kényszer az emberben a másikat hibáztatni.
Diétázni nem probáltál meg, vagy azt tudom ajánlani hogy a süteményes tányérból étkezz igy kevesebb kcal viszel be vagy pedig a mozgást kellene növelned.
Én megmutatnám hogy igenis képes vagyok lefogyni de evvel párhuzamosan jelezném a férjem felé hogy 2 gyereket szültem és visszatértem a régi alakomhoz. Most Ő mit tud felmutatni ezért? Vagy csak kritizálni könnyű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!