Mit mondanatok a ferjeteknek, hogy ne tegye a kovetkezot?
Semmit. Próbáld meg Te megérteni őt.
Simán joga van átvinni a saját szüleihez a gyereket.
És egy 9 hónapos gyereket 2-3 óra alatt még a legbanyább anyós se tud félrenevelni.
Már ne is haragudj de a férjednek igaza van!Te mit szólnál ha a férjed a szüleidhez nem engedné,hogy elvidd a kicsit?Fel lennél háborodva szerintem!
Joga van látni az unokáját a másik nagyinak is akár milyen.Azért mert ti nem értitek meg egymást a picit szeretheti.Nem hinném,hogy egy 9 hós babucit elverne mert meghúzta a macska farkát.Szóval neked kéne megértened a párod!És nem hinném,hogy hagyná,hogy kiabáljon vagy bántsa a kicsit.De egy 9 hós pici mi kárt okozhat?Semmit!
Szerintem először is a férjeddel kellene egy hullámhosszon lennetek gyereknevelés ügyében. Akkor valószínűleg nem zavarna annyira, hogy anyóspajtás beleszól a dolgaidba. Az nem lehet egyébként, hogy nem bízol a férjedben? Nekem az mondjuk elég furcsa, hogy azért mert egyedül marad a babával már megy az anyjához...
Tisztázd le vele minél előbb, hogy nem vele van gondod, hanem megvan a konkrét elképzelésed a gyereknevelésről, tanácsokat szívesen elfogadsz az édesanyjától, de azt nem szeretnéd, hogy beleavatkozzon vagy összezavarja a gyereketek azzal, hogy a saját elképzelései alapján próbálja nevelni stb., mert ezzel csak összezavarja. Arról nem beszélve, hogy az anyós is csak elkezdte egyszer, nyilván ő sem volt rögtön tökéletes anyuka, neki is tapasztalatot kellett szereznie, miért akarja ezt az örömöt elvenni tőled?
Szerintem ezzel simán érvelhetnél a férjed és akár az anyósod előtt is. Ez nem sértő, ugyanakkor tisztázhatnád vele, hogy te vagy a kicsi édesanyja, az az elsődleges amit te mondasz, tartsák tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!