Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit mondanatok a ferjeteknek,...

Mit mondanatok a ferjeteknek, hogy ne tegye a kovetkezot?

Figyelt kérdés
Holnap delelott dolgom van, igy a ferjem vigyaz a kisfiunkra ( 9 hos ). Ezzel semmi gond nincs, volt mar ilyen maskor is. Viszont kitalalta, hogy atmegy az anyukajahoz amig nem vagyok itthon a babaval. Sajnos nem apolunk vmi jo viszont anyosommal, igy nem orukok ennek egyaltalan. Ne kerdezzetek miert, de egyszeruen nem birom elviselni a gondolatot, ha nelkulem van a gyerek naluk. Allandoan nevelni probalja, nekem fitogtatja, hogy O milyen jo anya es en mennyire nem tudok semmit. Nos, tudom, hogy ezt nekem kell a fejemben lerendeznem egyszer, de meg nem megy. Viszont most jol osszevesztunk a ferjemmel, mert O meg ugy erzi, hogy nem bizok benne, hogy O nem tudja megvedeni a fiunkat a rossz dolgoktol. Csak, hogy O mast tart rossznak mint en es persze a sajat anyja elegge befolyasolja Ot. Hogyan oldanatok meg ezt a helyzetet, mit mondjak a ferjemnek,hogy megertsen engem?
2009. nov. 7. 15:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj.

Az én anyósom egy hárpia. Folyton karattyol, dumál, nevel, beleszól, mindenbe és soha nem bír olyat főzni amit amit én szívesen adnék a lányomnak. Mindig tocsog a zsírban a kaja, húst húsal és semmi zöldséggel, amolyan régi parasztosan főz. Ráadásul 7 hónaposan megetette romlott sajttal, mondván már rég ezt kéne ennie (szerencsére nem lett baja a bébinek)

Ennek ellenére ha a párom azt mondja, hogy elviszi, hát vigye. Nem napokról, hanem órákról beszélünk. Ő sem tiltja meg, hogy én az anyukámhoz vigyem és én nagyon, de nagyon felháborodnék, ha ezt megtiltaná. Gondolom Te is. Ráadásul az enyémet már nevelni is lehet, de a Te lurkódat nem fogja anyós elrontani 1-2 óra alatt.

Mond el a párodnak, hogy mit szeretnél, mit ne csináljon a gyerekkel, mit adjon, ne adjon neki, mikor altassa etese, itassa, mivel és hogyan, szóval töviről hegyire. Ehhez azért jogod van, mert Te valószínüleg többet értesz hozzá, mint a férjed.

De ne tiltsd meg neki, mert ez még vitát szül köztetek. És tényleg zöldágra kellene vergődni gyereknevelés terén.

Sok sikert és szerintem tuti semmi baja nem lesz a babádnak, végülis anyósod is felnevelt neked jobb esetben egy gyereket, aki mellesleg a férjed.

2009. nov. 7. 22:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia.Teljesen megértelek.Sajna nálunk is hasonló a helyzet.Én anno megmondtam a páromnak kerek perec,hogy nélkülem nem viheti.De ő is tudja,hogy milyen az anyja.Én úgy próbálom megoldani az ilyen helyzeteket,hogy viszem magammal a picurt is és a páromat is.Pl amig én dokinál vagyok, addig a férjem sétál a babóval.
2009. nov. 8. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!