Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a nők?

Miért csinálják ezt a nők?

Figyelt kérdés
sziasztok.komolyan nem akarok bunkó lenni,de mostanában annyira ki tudok akadni,hogy annyian kérdezik hogy:"terhes lehetek?igaz hogy egy hete múlt el,csak 5napig tartott,ebből csak 4nap volt erős vérzés,de fáj a mellem,és nem bírom meginni a kávét,teszteljek??"miért kell ilyen baromságot kérdezni,hisz még peteérése sem lehetett azóta?vagy én vagyok ilyen béna!!
2008. szept. 11. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
eddig minden hozzászólást leszóltál. milyet vársz? Mire számítasz?
2008. szept. 11. 20:32
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem igaza van a kérdezőnek!

Egyébként én is próbálkoztam komoly kérdésekkel ezen az oldalon, mivel bíztam abban, hogy hátha vannak tapasztalatokkal rendelkező válaszolók, de sajnos azt tapasztaltam, hogy egy "tudást" igénylő kérdésemre sem jöt több 1-1 válasznál.(ezek előtt a válaszadók előtt le a kalappal)Bezzeg "a barátom se*be kúrt, lehetek-e terhes?" kérdésekre ömlenek a válaszok. Ja, és az ilyen barom kérdések miatt az értelmesebb, tényleg segítséget igénylő kérdések 2-3 oldallal hátrébb kerülnek és örülhetünk, ha egyáltalán megnézik őket.

( Ja, akit felháborítottam, annak üzenem, felesleges velem vitatkozni, mert nem vagyok az az okos "visszajárogatós fajta" és a privát címem sem működik. Szóval nincs több kérdésem) Üdv :)

2008. szept. 12. 08:53
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Tudod mi a legszebb még az egészben? amikor válasz helyett fogja és belinkel valamit amit a google-ban talát. S megse nézte válasz-e a kérdésre.

Meg amikor megkapod, hogy volt már ez a kérdés.:)))

A kérdezőnek meg továbbra is kívánom,hogy legyen olyan első gyerekes anyuka akiben majd ilyen kérdések fogalmazódnak meg mint amiket írtam. S nem azért kívánom mert azt feltételezem,hogy buta. Hanem mert tudom magamról,hogy megfogalmazódtak bennem ezek a kérdések, de nem tettem fel senkinek. S ha ilyen kérdéseid vannak az azt jelenti,hogy sikerült amire vágytál:)))

2008. szept. 12. 10:39
 14/22 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló:köszönöm,végre valaki megértette mit akarok!igen,talán igazad van,az embereket sokkal jobban érdekli az értelmetlen kérdés,mint aminek van kérdezni valója.sajnálatos....
2008. szept. 12. 11:56
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Én is sokat gondolkoztam már ezen, de az biztos, hogy sok a tudatlan és a felelőtlen is az oldalon... És a legtöbben lelki megnyugvásért, vagy bíztatásért járnak ide, azért, hogy mondjuk, 3 vagy 4 nap gyorsabban elteljen, vagy azért hogy hátha jön 3 negatív tapasztalat mellé 1 pozitív, és akkor az reményt ad.

És igazad van, akad elég sok túlkomplikáló eset is. Már kislánykorunkban tudtuk, hogy a mensi elmaradása az egyik legbiztosabb jele a babának, és azért mert 5%-kal megtörténik, hogy mensizik közben, talán még nem kellene minden időben megérkezett vérzés után azt gondolni, hogy talán mégis baba... Ez meg a görcsösség, és a baba-AKARÁS olyan esete, ami egy nagyon jó fogamzásgátló módszer is egyben, mert addig, míg így görcsöl rajta, nem fog sikerülni neki. Az ilyeneket esetleg sajnáld, de nem éri meg, hogy felhúzd magad rajta, én elfogadtam, bár tényleg nehezen, de talán ez IQ kérdése, tudod, sokminden fejben dől el...szinte minden..., előbb-utóbb talán ők is rájönnek...

Sok sikert nektek a babához!

2008. szept. 12. 13:06
 16/22 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet,és a babás kivánságot!
2008. szept. 12. 19:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de itt utoljára leírták azt, amit én is írtam volna, szóval nem tudok újat írni.

Szerintem is vannak türelmetlenek, és tényleg sokszor bosszantó 2-3 kérdésenként ugyanazt olvasni más megfogalmazással.

És igazad van a kérdéseddel!

(Lehet pontozgatni, nagyból letojom, azt a listát akkor láttam utoljára, mikor regisztráltam, és megnéztem, hogy az mi, mire való! Nem azért járok ide, hogy lássam kinek mi nem tetszik a véleményemben, hozzászólásomban, TAPASZTALATOMBAN!)

2008. szept. 13. 23:49
 18/22 A kérdező kommentje:

még is vannak jó fejek ezen az oldalon:-D

köszi a kommentet!puszi.

2008. szept. 14. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen igaza van a kérdezőnek!

Nem az a baj, hogy vki kérdez, mert nem tud valamit, hanem , hogy oktondi kérdéseket tesz fel.

Vagy olyan kérdéseket tesz fel, amire orvos jobban tudna válaszolni, vagy hiusási buta kérdéseket.

Én maximálisan el szoktam képedni rajta, hogy buta "gyerekek" bármilyen informácio és felkészülés nélkül lefekszenek füvel-fával, és kérdeznek utána baromságokat!!

2008. szept. 15. 07:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is a kérdésfeltevő mellett vagyok. Elképepesztő az emberek tudatlansága, okoskodása. Személy szerint a kedvencem a Hogyan pucoljam meg a szilva héját, hogy a babámnak adhassam nevezetű:DDDD
2008. szept. 15. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!