Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a nők?

Miért csinálják ezt a nők?

Figyelt kérdés
sziasztok.komolyan nem akarok bunkó lenni,de mostanában annyira ki tudok akadni,hogy annyian kérdezik hogy:"terhes lehetek?igaz hogy egy hete múlt el,csak 5napig tartott,ebből csak 4nap volt erős vérzés,de fáj a mellem,és nem bírom meginni a kávét,teszteljek??"miért kell ilyen baromságot kérdezni,hisz még peteérése sem lehetett azóta?vagy én vagyok ilyen béna!!
2008. szept. 11. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, de ez az oldal az, ahol mindent megkérezhetsz. Talán vannak olyan nők, akik türelmetlenek és azért tesznek fel ilyen kérdést, de vannak akkik még tudatlanok. HA nem akarsz ne válaszolj ezekre a kérdésekre, hisz nem kötelező.
2008. szept. 11. 15:14
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Nem tudom,neked van -e gyermeked.

Vannak,akik már nagyon vágynak egy babára,vagy még egy babára.

Nyilván ilyenkor képes produkálni a szervezet bizonyos tüneteket,amik nem mindíg alaptalanok.

Ha téged untatnak vagy idegesítenek ezek a kérdések,egyszerűen ne olvasd el őket.

2008. szept. 11. 15:20
 3/22 A kérdező kommentje:
na,a másik véglet...
2008. szept. 11. 15:20
 4/22 anonim ***** válasza:
72%

1. válaszoló vagyok.

Mi az hogy a másik véglet???

Hm?

Neked van gyereked???

Volt már olyan, h x ideig vágytál rá és szenvedtél??? VAgy akár mindenféle rossz dolgon átestél??? HA igen akkor megértheted ezeket a nőket.

De a kérdésedből itélve te ezektől még távol állsz.

2008. szept. 11. 15:26
 5/22 A kérdező kommentje:

tévedsz,sajnos nem állok távol,2éve nem jön a bab:-(de ez nem jogosít fel arra,hogy a földtől elrugaszkodott kérdéseket tegyek fel!aki gyermeket szeretne legyen tisztában a dolgokkal.

a másik végleten azt értem:tipikus oktató vagy!látod a feltételezéseidből semmi nem igaz!támadó vagy,aki a konfliktus helyzeteket szereti!

én pedig az ilyen válaszadókra nem vagyok kiváncsi.köszönöm.

2008. szept. 11. 15:34
 6/22 A kérdező kommentje:
bocsánat:"nem jön a baba"
2008. szept. 11. 15:35
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

Te is gondolom tapasztaltad, h a szervezeted produkál dolgokat és akkor a remény csillan meg. Én is stem ebbe a hibába nem is kevésszer.

Szeritnem ne szóljuk le őket, ha akrunk válaszolunk, ha akarunk nem. Szeritenm ennél idétlenebb és butább kérdéseket is tettek már fel itt.

1 válaszoló voltam.

2008. szept. 11. 15:51
 8/22 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként meg nem kötelező ezeket a kérdéseket elolvasnod.

Azért is kérdezhetik mer már nagyon vágynak babára, vagy mert tudtalanok. Vagy egyszerűen ez fontos nekik.

Kívánom te is tehess fel majd hasonlóan buta kérdéseket pl arról, hogy mennyit kell ennie egy 1-2 hetes babáknak naponta.

Én ezeken a kérdéseken akadnék ki ha nem tudnám milyen kezdő anyukának lenni. Meg azon,hogy hol van olyan táblázat ahol le van írva mennyit kell egyen igyon, aludjon stb.. Ezek mind olyan kérdések amelyek arra utalnak,hogy mennyire stresszlejük magunkat azon, hogy legyen és ha már van gyerekünk. Mindent jól csináljunk.

Szerintem már te is megkaptad,hogy biztosan miattad nincs gyerek. S még meg fogjuk számtalanszor kapni az élettől,hogy talán rossz anyák vagyunk. S ezért jó lenne ha valahol le lenne írva, kőbe vésve, hogy ezt kell csinálni és az így jó.

2008. szept. 11. 16:03
 9/22 A kérdező kommentje:
úgy látom a tudatlanság áldás....
2008. szept. 11. 16:12
 10/22 anonim ***** válasza:
66%
Már miért lenne az? Mire mondod?
2008. szept. 11. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!