Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az ilyen anyáról?

Mit gondoltok az ilyen anyáról?

Figyelt kérdés

Borzasztóan hangulatember. Ha jó paszban van, akkor nagyon jó fej a gyerkeivel, szeretgeti őket, jókat lehet vele beszélgetni, megvédi őket. Ha rossz paszban van, akkor jönnek a dührohamok. Ha a kamasz lány kicsit is szemtelenebb, akkor dühből felképeli, akár naponta többször is. Volt, hogy a feje is vérzett. Ilyenkor indulatba jön, nem tudja fékezni magát.

Összességében mindent megtesz a gyerekeiért, de ők mégis félnek tőle...

2015. okt. 15. 15:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon komolyan kell ezt venni. Mielőbb szaksegítséghez irányítanám, és nem csak a gyerekei lelki állapota miatt, bár tény, hogy az is nagyon fontos, de saját maga miatt is, mert ez így nem élet. Nem hiszem el, hogy ő így boldog. Ha szereti a gyerekeit, ha van minimális rálátása a saját személyiségére, életére, akkor tudja, hogy valami nagyon nem stimmel. Igenis időt kell rá szánni, és meg kell találni a problémák gyökerét! Egy jó pszichológus sokat segíthet!
2015. okt. 15. 15:13
 2/21 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván nem ez a legjobb nevelési módszer, pszichológushoz kellene fordulnia.
2015. okt. 15. 15:14
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Te a kamasz lány vagy?
2015. okt. 15. 15:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen...
2015. okt. 15. 15:25
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
Mit gondolok? Hogy pszichológiai eset. Az én anyám legalább nem volt erőszakos de akkor is nagyon rosszul esett és inkább elmentem csavarogni amikor csak azért mert rossz napja volt a munkahelyen, már úgy érezte velünk kell otthon kötekedni általában a semmin. Persze másnap erre ő is rájött, legalább bocsánanot kért. De attól még azok a délutánok rosszak voltak. Ha meg erőszak is társult volna hozzá, most utálnám valószínűleg, mondom ezeket 6 évvel azután, hogy elköltöztem otthonról.
2015. okt. 15. 15:29
 6/21 anonim ***** válasza:
53%

Ó, jaj, és most nem tudod, mit kellene tenned, hogyan viselkedj, hogy elkerüld ezeket a jeleneteket. És úgy érzed, gyakorlatilag mindegy is, mert nem tőled függ...?

Mennyi idős a tesód? Ő is kap?

2015. okt. 15. 15:31
 7/21 A kérdező kommentje:
12 éves. Ő ritkábban kap jóval. Fiú... sokat számít higgyétek el!
2015. okt. 15. 15:36
 8/21 A kérdező kommentje:
Anyám nagyon sértődékeny... ha én is elmondom a véleményemet, akkor könnyen kibukik.. emellett meg megalázóan beszél velem. ("egy szaros taknyos kölyök vagy, fog be a szád stb) Volt olyan hét, amikor minden nap megvert. Valamikor bocsánatot kér utána. Aztán másnap jófej... Az unokatesóimmal olyan, mint egy minta anya. Megértő, laza, kedves.
2015. okt. 15. 15:39
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meghúzni magad, ha az első jelét látod, hogy eldurran az agya.
2015. okt. 15. 15:40
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
nézd én abszolút verésellenes vagyok, de neked miért éri meg szemtelenkedni ilyen anya mellett? ha tudsz vele jókat beszélgetni, akkor nem annyira rossz anya. csak egy példát tudok neked írni, engem anyám nem sokszor ütött meg, de egyszer úgy fejbe vert a merőkanállal, hogy nekem is vérzett. de igaza volt, nemcsak szemtelen, hanem tök hülye is voltam, 16 évesen a fiúmnál aludtam, haza se telefonáltam délutánig. nevelési szempontból persze, hogy nem jó a verés, de anyám akkor ezt így tudta lereagálni és egyáltalán nem haragszom érte, a szülő is ember.
2015. okt. 15. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!