ha kicsi,akkor azért,mert ha sikerül akkor mi lesz a gyerekkel míg őt megtalálják...
ha nagyobb akkor meg micsoda lelki sérülés annak a gyermeknek...
2012. júl. 27. 07:36
2/21 anonim válasza:
Depresszió, komoly gondjai vannak. Segítségre szorul, leginkább ő, de a családja is.
2012. júl. 27. 07:42
3/21 anonim válasza:
Segítségre szorul.
Nem elítélésre és kibeszélésre van a legnagyobb szüksége most,hanem lelki segítségre,támaszra.Valami rettenetes dolog történhetett ha a gyermeke mellett is képes lett volna eldobni magától az életét.
2012. júl. 27. 07:48
4/21 A kérdező kommentje:
Én próbáltam neki segíteni, tanácsot adni, vigasztalni de hasztalan volt, egyszerűen meghallgatni,hogy mi baja van. Sajnos. Amit mondtam neki, hogy mit csináljon (szerintem) olyan volt mint a falra hányt borsó.
2012. júl. 27. 07:51
5/21 anonim válasza:
Azt hogy nagyon rossz emberismerő ha te a barátja vagy. Ha meg a rokona akkor sajnálom. Amúgy meg valószínüleg depressziós. És hacsak nem vagy pszichiáter akkor nem neked kellene megmondani mit csináljon, mert fingod nincs róla mit kellene tennie, hanem orvoshoz irányítani, és felnyitni a család szemét is hogy jó lenne ha foglalkoznának a dologgal. A depresszió ugyanis nem választható szórakozás, hanem nagyon komoly betegség, és nem azért nem hallgat rád mert hülye, hanem mert beteg.
2012. júl. 27. 08:27
6/21 anonim válasza:
Öngyilkos akart lenni és kihívta a mentőket. Valószínűleg azért, mert nem meghalni akart, hanem segítségért "kiáltott". Nem akarlak megbántani, de a Te segítséged neki már kevés, szakemberre lenne szüksége. Nem jutna eszembe azt mondani rá, hogy nem normális meg idióta, hiszen olyan gondjai lehetnek, amit nem tud egyedül megoldani. Ettől még teljesen normális, "csak" kétségbe van esve.
2012. júl. 27. 08:28
7/21 anonim válasza:
6-os vagyok: azt pedig ne felejtsük már el, hogy egy ANYA is EMBER!!!
2012. júl. 27. 08:30
8/21 anonim válasza:
Igen, depressziós valószínűleg, és segítségre szorul. Ez nem annyi, hogy kap egy-két jó tanácsot, amitől a homlokára csap, hogy „Ja! Tényleg, ezt kéne csinálnom? Oké.”, és minden rendben van.
Tisztán emlékszem, mennyit bőgtem, mikor csecsemő volt a gyerekem, és – bár én szerencsére sosem jutottam olyan rossz állapotba – akkor megértettem azokat a nőket, akik öngyilkosok lesznek, vagy akár kihajítják a gyereket az ablakon. Ha valakinek nincs mondjuk semmi segítsége és belecsúszik ebbe a betegségbe, nagyon rossz állapotba kerülhet.
2012. júl. 27. 08:55
9/21 Sókristály válasza:
Ezt nevezik segélykiáltásnak. Ha komoly lett volna a szándéka, nem hív mentőt. De valószínűleg úgy érezte, senki nem veszi komolyan a problémáját ha csak elmondja. Így hát olyat lépett, ami tényleg felhívta rá a figyelmet.
Segítségre van szüksége, mégpedig orvostól, mert most kevés néhány baráti tanács.
2012. júl. 27. 09:15
10/21 anonim válasza:
Mi a gondja? Azon kéne segíteni, nem elítélni. Különbözőek vagyunk, valaki nehezebben viseli a nehézségeket. De a gyerekei ellen nem akar fordulni, igaz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!