Mit gondoltok erről az anyáról?
1 éves a babája.Anyuka nem szereti a játszótéri bandákat,ezért főként akkor járnak játszira ha nincs ott senki (elég korán kelősek) vagy kevesen vannak és mondjuk nem kell várni a hintára.Nem járnak babaúszásra,ringatóra,játszóházba,stb.Nincsenek tanuló fisher price játékaik.
Sokat sétálnak,otthon játszanak.Építőkockáznak,könyvet olvasnak,(a baba nagyon szereti a könyveket),csészerakosgatóznak,stb.Éjszaka még felkel a kicsi és kell egy pár korty cici hogy visszaaludjon.Van néhány egyidős baba akivel találkoznak kb 2 hetente.Hétvégéket a mamáknál töltik,ilyenkor rájuk hagyják néhány órára és elmennek a férjével fagyizni,moziba,stb.
Azt hogy jó anya!!!!!
De nem igazán értem a kérdést?!
Üdv.A
Számomra oké, irigylésre méltó. Nálunk egy pillanatra sincs kire bízni a 1,5 éves fiúnkat.
Mondjuk nem bandázni kell, de pár hónap múlva talán igényelni fogja a baba a vele egykorúak társaságát.
Nálunk a FP játékokra tojik nagy ívben. Felesleges.
Babaúszás: mi sem jártunk semmi hasonlóra-legalább nem kaptunk fertőzést:))))
Azt akarod hogy dicsérjünk, kedves anyuka??:)
Én is valahogy hasonlóképpen fogom csinálni szerintem...
Mintha magamról olvasnék! Bár vannak eltérések, de azért nem mondanám magam antiszociálisnak!
Egyszerűen beleuntam a nekem az van, neked az van dolgokból. Mert mindig ezzel jön a nagyobb fiam, hogy a másiknak már az volt, mai sztori: vegyek neki scoobidus italt. Azt sem tudtam mi az.
Nem nézünk tévét, sokat beszélgetünk, játszunk, sétálunk, segítenek a főzésben,mert szeretik.
A kicsi 15 hós koráig kelt éjjel, cicin vissza is aludt. Hétvégente a nagyszülőkhöz vidékre utazunk.
Mi is korán kelünk, mert a nagyobbik bölcsibe jár, lassan a kicsi is, én meg dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!