Mit gondoltok erről az anyáról?
1 éves a babája.Anyuka nem szereti a játszótéri bandákat,ezért főként akkor járnak játszira ha nincs ott senki (elég korán kelősek) vagy kevesen vannak és mondjuk nem kell várni a hintára.Nem járnak babaúszásra,ringatóra,játszóházba,stb.Nincsenek tanuló fisher price játékaik.
Sokat sétálnak,otthon játszanak.Építőkockáznak,könyvet olvasnak,(a baba nagyon szereti a könyveket),csészerakosgatóznak,stb.Éjszaka még felkel a kicsi és kell egy pár korty cici hogy visszaaludjon.Van néhány egyidős baba akivel találkoznak kb 2 hetente.Hétvégéket a mamáknál töltik,ilyenkor rájuk hagyják néhány órára és elmennek a férjével fagyizni,moziba,stb.
A játszótéri anyukákat én sem szeretem sőt kerülöm őket, mert ha lemegyünk és találkozunk velük egyből jön a kérdés felállt már a babád, elindult már, jaj de jó húsba van, megy a pletyka, a nagyzolás kinek mit tud a babája,na én ebből nem kérek,
12 hós kislány anyucija:)
Én is ilyen vagyok, kiráz a hideg a játszótértől és a bandázós-pletykálós anyukáktól. Szerencsére a gyerekemet is, az 1 éves "bátor" :) fiamat is. Ugyanis ordít a csúszdán, a hintán, stb..Próbáltuk azért, hogy valóban ne az legyen, hogy ő tök jól érezné magát, mi meg nem visszük. Utálja, én azt mondom, szerencsére. Mi is mamához járunk hétvégente, ahol van medencéje, meg kutyxar és üvegtörmelékmentes homokozó, és találkozunk vele egykorú babákkal is, kb. 2-3 hetente mi is. Akik kertes házban laknak, azok is játszótér nélkül nőnek fel. Mint ahogy én is.
Kedves kérdező, nekem szimpatikus amit csinálsz! :)
Én egyetértek a te nevelési módszereddel. Mi csak azért járunk akkor a játszótérre, amikor mások is vannak ott, mert a lányomon úgy látom, hogy akkor érzi jól magát, ha többen vannak. Egyedül úgy látom, hogy unatkozik, úgy nincs kedve homokozni, stb. De ha van még legalább 1-2 kisgyerek, akkor tök jól érzi magát.
A magam részéről én ellennék egész nap egyedül.
Babaúszás, ringató szerintem hülyeség.
Játszóházban még nem voltunk, de lehet, hogy télen megnézünk majd egyet, ha majd nem lehet játszira menni. De az csak a lányom miatt lesz, nem miattam. Tényleg ő szeret társaságban lenni, hát alkalmazkodom hozzá.
Gondolom te is alkalmazkodnál a babádhoz, ha úgy látnád, hogy kell neki a társaság, kinézem belőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!