Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van-e segítség nagycsaládosoknak?

Van-e segítség nagycsaládosoknak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A juttatásokat igénybevesszük (csp gyes családi kedvezmény) a gyermekvédelmit nem igénylehetjük, mert meghaladj a a jövedelmünk (itt azt nézik mennyi pénz jön be de azt hogy a kiadás mennyi az senkit nem érdekel) Tehát engem az érdekel vagy valami nagycsaládos szervezet van-e. Élelmiszer, ruha nagyon jól jönne. Amit más már nem adna rá a gyerekre, azt én szivesen elfogadom, minden jobb a semminél. Családvédelmi, védőnő nemtud segíteni sajnos. KARácsonyra kaptunk cipősdobozt, és nagyon nagyon örültek a gyerekek, öröm volt nézni, vannak még ilyen kedves emberek akik szivesen segitenek. Ha bárkinek van ötlete kérem jelezze itt vagy privátban nagyon szépen köszönöm.
2015. okt. 9. 15:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, részvétem,ilyennel csak nem kamuzol ugye?!

Viszont sántít a sztori......nem is kicsit!

1. Egy varrónő biztosan nem kérne ruhát a gyerekeinek,csak anyagot,fonalat illetve kabátot és cipőt,mivel egy varrónőnek biztosan van varrógépe otthon! Anyum nem varrónő,de nekünk varrta a ruhákat és kötött is!

2. családi adókedvezményt csak akkor kapnál,ha dolgoznál vagy a férjed....írtad férjed nem dolgozott meg ugye te sem.

3.gyermekvédelmit kapnod kéne mivel csp és a gyes egyenlő a nullával!!! Hogy a fenébe haladhatja meg a jövedelmetek-----jövedelmÜNK-----ÜNK----szóval akkor most dolgozott vagy nem a férjed?! Itt kérdőjeleződik meg, hogy ez csak egy kamu kérdés.... Na meg a gyes nem jövedelem!

2015. okt. 13. 14:05
 42/42 anonim ***** válasza:
Részvétem kérdező, igényelj árvaellátást és özvegyi nyugdíjat meg gyermekvédelmit!
2015. okt. 29. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!