Van-e segítség nagycsaládosoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A juttatásokat igénybevesszük (csp gyes családi kedvezmény) a gyermekvédelmit nem igénylehetjük, mert meghaladj a a jövedelmünk (itt azt nézik mennyi pénz jön be de azt hogy a kiadás mennyi az senkit nem érdekel) Tehát engem az érdekel vagy valami nagycsaládos szervezet van-e. Élelmiszer, ruha nagyon jól jönne. Amit más már nem adna rá a gyerekre, azt én szivesen elfogadom, minden jobb a semminél. Családvédelmi, védőnő nemtud segíteni sajnos. KARácsonyra kaptunk cipősdobozt, és nagyon nagyon örültek a gyerekek, öröm volt nézni, vannak még ilyen kedves emberek akik szivesen segitenek. Ha bárkinek van ötlete kérem jelezze itt vagy privátban nagyon szépen köszönöm.2015. okt. 9. 15:40
21/42 A kérdező kommentje:
Megbuktam csak nem úgy mint te. Én még mindig ember vagyok, nem mint te. Egyébként 2 éves a pici.
2015. okt. 9. 18:32
22/42 anonim 

válasza:

Miért is nem vagyunk emberek, kedves kérdező?
23/42 A kérdező kommentje:
ha magadra vetted, holott nem is neked írtam, akkor tán el is gondolkodhatnál rajta :)
2015. okt. 9. 18:56
24/42 anonim 

válasza:

Pontosan azért kérdezem, mert nem értem, hogy miért nem ember az akinek írtad (ugyanis én is azt gondolom, amit őt írt). Tehát?
25/42 anonim 

válasza:

Miért ítélkezik itt mindenki a másik felett?
26/42 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó kérdés utolsó.
2015. okt. 9. 19:27
27/42 anonim 

válasza:

Itt vagyok már,nyugi :)(71%-osnak pacsi) Na miért nem vagyok ember?Fejtsd ki.Interneted van,nem dolgozol,akkor ráérsz,beszélgessünk.Kezdem.Igaz,minden apró részletet nem írtál le,de majd összerakom.Volt egy nő és egy férfi.A férfi mérnök!,a nő...ki tudja.Mindig szűkösen éltek.(ami számomra rejtély hogyan).Megszületett egy gyerek,két gyerek,de megoldották.A férj beteg lett,nem tudott dolgozni tovább,de azért csináltak egy harmadik gyereket,mert hát a segélyeket erre találták ki.A férj sajnálatosan meghalt.A feleség nem kap meg minden támogatást,mert a bevételük nem kevés,hanem meghaladja a minimumot.Nem tudom,apuka mennyi segélyt kapott,de nem eshetett ki túl sok pénz,és mivel meghalt árvasági jár a gyerekeknek,tehát ugyanott vannak,mint az élő apukával.És mégis van pofája kéregetni a nőnek,aki a semmire szült három gyereket.Na akkor ki nem ember?
28/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor ember vagy. Én viszont ilyen emberekkel nem vagyok hajlandó beszélgetni. Az utolsó kommenteddel le is írtál mindent, hogy milyen "jó" ember vagy. Kívánom, hogy ne kerülj tré helyzetbe, bár megnézném akkoris így "pofáznál"-e . Valószínű nem :) És írj akármit, nem fogok reagálni neked meg a pacsipajtásodnak sm.
2015. okt. 9. 19:35
29/42 anonim 

válasza:

Ritkán írok ilyet, de szerintem is kamu.
2 héttel a férj halála után nem hiszem, hogy a védőnő, családvédelmis nem segít. Sőt, az a legelső, hogy megnézik, meg tud-e élni anyuka a gyerekekkel.
A másik: hogy a kérdésben azt írja, hogy jövedelmÜNK, meg családi kedvezmény (amit GYES-ből aligha tud igénybe venni)
A másik. Akinek nemrég halt meg hozzátartozója, az azzal kezdi a mondandóját, nem pedig mindenféle egyébbel.
Miért is nem kapnál gyermekvédelmit? Hiszen csak a csp és a GYES a jelenlegi bevételetek...
30/42 anonim 

válasza:

HA betegeskedett, és nem dolgozott, hogy a vérbe haladtátok meg a jövedelemhatárt?
Miből veszed igénybe a családi kedvezményt, ha nem dolgozol, csak gyest kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!