Nagycsaládosoknak milyen kedvezményeik vannak?
Figyelt kérdés
Nem rég született meg a harmadik gyermekünk.Nem terveztük,de vállaltuk,amit nem is bántunk meg.Az lenne a kérdésem hogy mik azok a kedvezmények amik járnak 3 gyermek után?Azért kérdezem,mert sajnos senki nem említi.Pedig a nagyobbik gyereknek is ingyen volt a tankönyv,és fél áru az étkezés az iskolában.De senki nem mondja hogy mi jár még.A neten pedig nem igazán találok semmit.Ha van itt nagycsaládos írja meg hogy miket igényelhetek.Egy régi ismerőstől hallottam élelmiszer csomag is jár.Azt hogy lehet igényelni? köszönöm!2014. szept. 2. 11:51
1/5 anonim válasza:
nekem 3 gyerekem van ,de az ingyen tankönyv és a fél áru étkezésen kivül alapbol semmi + nem jár a 3 gyerekeseknek pénz függö a beiskolázási segély,rendszeres gyermekvédelmi segély is .
2/5 anonim válasza:
Óvodába féláru étkezés, adómentesség. Sajnos ennyi. Gratulálok a picihez, nekünk is becsúszott baba a harmadik :)
3/5 anonim válasza:
Keszthelyen pár éve nem kellett IFA-t fizetnünk amikor 3 saját gyerekkel nyaraltunk. Amúgy én is csak annyiról tudok mint amit leírtak.
4/5 anonim válasza:
A leírtakon kívül van még a gázártámogatás.
Család kedvezmény, ha magas a bruttótok és ki tudjátok használni akkor havi 99.000 Ft.
Sok helyen van nagycsaládosoknak kedvezményes belépőjegy.
Erzsébet programban lehet pályázni üdülésre.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekünk 4 van, és amiket igénybe tudtunk venni: gyermekvédelmi támogatás, ezzel együtt ingyen étkezés, ez jövedelemfüggő, gázártámogatás, lakásfenntartási támogatás, ha 3 gyermekkel utaztok, 90%-os kedvezmény. Ezenkívül a segélyszervezeteknél is kaphatsz támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!