Milyen lehetőségeik vannak a nagycsaládosoknak? Utazás bkv-val? Támogatások? Programok.
Lépjetek be a Nagycsaládosok Országos Egyesületébe és mindenféle ingyenes vagy olcsó programokon tudtok részt venni, ingyen ruhákat, élelmiszercsomagokat kaphattok, tavaly pl. még energiatakarékos izzókat is szereztek valahonnan ajándékba.
Ezen túl -függetlenül a NOE tagságtól - mindenkinek jár a bölcsiben, oviban, iskolában a kedvezményes étkezés, ingyenes tankönyv. Biztosan vannak még támogatások, szerintem az Önkormányzat Szociális osztályát kérdezd meg (lehet csak úgy, telefonon is érdeklődni, akkor nem mész be ügyfélfogadáson sorba állni potyára).
Ennyiről tudok (én nem vagyok nagycsaládos), remélem, segítettem :=)
Valamelyik augusztusi Nők Lapjában volt egy kb. 2 oldalas cikk, ahol nagyon sok kedvezményt felsoroltak. Pl. Állatkert, közlekedési kedvezmények, pont ilyesmik, amiket keresel.
A héten megyek anyukámhoz, ha még megvan neki az újság, akkor kiírom neked belőle a dolgokat, de nem merem 100 %-ra ígérni.
De arra emlékszem belőle, hogy hatalmas kedvezmények sehol nincsenek, igazából csak pár száz forintokat lehet megspórolni. És azért minimum 5-6 ezres tételekről van szó.
De nagyon megható és szép a szándékod, hogy így próbálod elterelni a gyerekeid figyelmét! Remélem, sikerrel jártok!
Off
Megkérdezhetem hogyan lehetséges belépni?
Köszi
21:44 vagyok.
Itt a NOE linkje, lefelé görgetve a bal oldalon van a letölthető belépési nyilatkozat és a fülecskék között megtaláljátok a tagsággal járó kedvezményeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!