Van-e segítség nagycsaládosoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A juttatásokat igénybevesszük (csp gyes családi kedvezmény) a gyermekvédelmit nem igénylehetjük, mert meghaladj a a jövedelmünk (itt azt nézik mennyi pénz jön be de azt hogy a kiadás mennyi az senkit nem érdekel) Tehát engem az érdekel vagy valami nagycsaládos szervezet van-e. Élelmiszer, ruha nagyon jól jönne. Amit más már nem adna rá a gyerekre, azt én szivesen elfogadom, minden jobb a semminél. Családvédelmi, védőnő nemtud segíteni sajnos. KARácsonyra kaptunk cipősdobozt, és nagyon nagyon örültek a gyerekek, öröm volt nézni, vannak még ilyen kedves emberek akik szivesen segitenek. Ha bárkinek van ötlete kérem jelezze itt vagy privátban nagyon szépen köszönöm.2015. okt. 9. 15:40
11/42 anonim 

válasza:

Van egy reteg a vilagban, akik azt hiszik, h mas felelossege az o eletuk megoldasa. Tevednek, nem igy van, a dontesek amiket meghozunk kihatassal vannak az eletunkre, attol vagyunk eletkepes felnott emberek, h megoldjuk a felmerulo problemakat.
Kedves nagycsalados, menj, kerj segitseget, itt felsoroltak, h hova fordulhatsz, de kerlek a gyerekek erdekeben probalj a magad erejebol talpra allni, megoldani a problemakat.
12/42 anonim 

válasza:

Kérdező, akkor mid van, ha jól jön a ruha, élelmiszer minden? Hány gyereketek van? Mivel foglalkoztok? Miért vállaltatok sok gyereket?
13/42 A kérdező kommentje:
3 gyerek van, én varrónő vagyok, a férjem pedig mérnök volt, de 2 hete halt meg. 200 ezer ft megtakarítás volt de az el is ment a temetésére. Keresnem kell valakit aki elhordaná a picit bölcsibe és úgy tudnék elmenni dolgozni. Köszönöm a válaszokt.
2015. okt. 9. 17:47
14/42 anonim 

válasza:

2 hete halt meg a férjed, és karácsonyra már kaptatok is cipősdobozt? Melyik karácsonyra? Már tavaly is ilyen nehezen éltetek?
15/42 anonim 

válasza:

Csak nekem nem stimmel a sztori?Két hete meghalt a mérnök férjed,de karácsonykor is úgy örültetek az ingyen cuccnak,hogy azt öröm volt nézni?
16/42 A kérdező kommentje:
Igen, karácsonyra kaptak a gyerekek cipős dobozt. Sosem éltünk jól, így annak is nagyon örültek.
2015. okt. 9. 17:57
17/42 anonim 

válasza:

Ne haragudj kérdező, de nehezen hihető, hogy a mérnök férjed nem tudta eltartani a családját! Akkor hogy mertetek három gyereket vállalni?
18/42 anonim 

válasza:

A mérnökök bruttója min.300 ezer,de akár 600 is lehet.Hogy a fészkes fenéne nem éltetek jól sosem?Ehhez hozzájön a te ellátásod,gyes,gyed,csp 3 gyerek után,minimum még 100 ezer összesen,tehát alsóhangon 400 ezerből éltetek.És ha mégis így van,ahogy írod,akkor minek kellett 3 gyerek?Fogadjunk te nem dolgoztál,aztán itt a baj,és most megnézheted magad.
19/42 A kérdező kommentje:
Már évek óta betegeskedett így nemtudott dolgozni. 200 ezerből éltünk sszesen de látom már senki nem a kérdésre válaszol úgyhogy több választ nem iskérek sziasztok
2015. okt. 9. 18:11
20/42 anonim 

válasza:

Teljesen kamu az egész,ha évek óta betegeskedett,akkor már akkor beteg volt,mikor a legkisebbet megszülted,hiszen GYES-en vagy még vele,nem több 3 évesnél,sőt mivel bölcsit írtál,még kevesebb.Egy beteg,munkanélküli ember mellé nem szülünk plusz gyereket.Szép sztori volt,de megbuktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!