Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el, hogy gyereket...

Hogy mondjam el, hogy gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés

Már sokszor beszéltünk erről a témáról a párommal, mindig mondta,hogy persze ő is akar majd. De én azt szeretném ha most kezdenénk el próbálkozni. Hogyan mondjam el neki,hogy én a gyereket "azonnal" akarom. Egyébként 3 éve a párom, 1,5 éve együtt is élünk. Elég stabil a kapcsolatunk.

26/F

2015. szept. 30. 11:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Jófej srác lehetsz, szeretem azokat az embereket akik férfi létükre felvállalják a család iránti vágyukat.

Szurkolok.

2015. szept. 30. 11:59
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez a kérdés ettől sokkal komolyabb alapot kíván. Lehet, hogy te már úgy gondolod, minden alkalmas, lehet, hogy ő nem.

Tanultok/dolgoztok?

Anyagilag rendben vagytok?

A párod akar karriert? (ez a leglényegesebb kérdés)

Egészségileg rendben van? (ez is nagyon fontos)

Fél-e a terhességtől, szüléstől?

Hogyan tervezitek a megélhetést a terhesség idejére és a szülés utáni időszakra? Fog kapni CSED-et? Visszavárja majd a munkahelye? Neked biztos a munkahelyed?

Ezek mind-mind nagyon fontos tisztázandó kérdések.

2015. szept. 30. 12:00
 13/38 anonim ***** válasza:
57%

Hja hogy a kerdezo ferfi?

A kerdest olvasva ez fel sem merult bennem :)

elobb szerintem hazasodni kene, megteremteni az alapokat...

2015. szept. 30. 12:04
 14/38 anonim ***** válasza:
46%
Kérd meg a kezét, vedd el, családot akarok alapítani felkiáltással. Az orvosok szerint az első gyerek ideálisan a nő 26.életéve előtt megszületik, ez a legideálisabb, ami nem azt jelenti nem lehet később - nem szokták ezt mostanában idézni, mert divat a karriert előbbre helyezni, de könyvekben ezt még megtalálod.
2015. szept. 30. 12:05
 15/38 anonim ***** válasza:
Jahj.. Több olyan párt is ismerek, akik nem házasok, és gyerekeik vannak.. :D nem, a nemtom hanyadik szazadba vagyunk,h hazassag, es utanna gyerek. :D mara a hazassag "csak" egy papir, mondom en ugy, h minden vagyam , h elvegyen felesegul a volegenyem, de .. ha most lenne baba, akkor nyilvan a gyermek lenne az elso, es az, h neki mindent eloteremtsunk, nem a hazassagra elverni a sol penzt, hazasodni gyerek utan is lehet, es tanulni is lehet gyermek mellett, es szerintem szep dolog, h Ferfi letedre igy gondolkodsz a csalad alapitasrol, ha "most" akarsz, tegyuk fel, te oktoberi honapba beleakarsz vagni, es a PAROD IS , akkor hajra.! :) ha van biztos munka helyed/tek, lakas, megfelelo korulmeny, akkor semmi okotok meg varni.:) Le lehet pontozni! ;) :D
2015. szept. 30. 13:10
 16/38 anonim ***** válasza:
59%

"mara a hazassag "csak" egy papir"

Oriasi tevedesben meltoztatol lenni. A hazassag egy jogi elismerese a kapcsolatnak az allam reszerol, ilyen tekintetben a hazasulandok es az allam kozotti jogi aktus.

Aki annyira nem becsuli a sajat kapcsolatat hogy azt elismertesse az allammal (es persze odabiggyessze a sajat alairasat egy hivatalos papirra) vagy annyira fel a felelossegvallastol, az megis minek akar gyereket?

Persze, lehet "papir" nelkul gyereket vallalni, fel is lehet nevelni, de azert eleg sokat elmond a kapcsolat minosegerol, ha odzkodnak azt hivatalossa tenni.

2015. szept. 30. 13:32
 17/38 anonim ***** válasza:
Szerintem arra vár, hogy megkérd a kezét.
2015. szept. 30. 13:37
 18/38 anonim ***** válasza:

Utolso elotti.: Nem azt mondtam, h ne vegye el.. nemkell tuldolgolni.. hanem azt, ha most akarnak gyereket, akkor a gyerek az elso, es nem a hazassag.. es en nem leszek "lusta oda biggyeszteni egy alairast , arra a bizonyos papirra" nekem nem csak egy papir,

a "mara az csak egy papir-t" nem ugy ertettem.:D Szepnapot.

2015. szept. 30. 13:46
 19/38 anonim ***** válasza:
53%
Ha annyira nem akarnak felhajtast, akkor bemennek, bejelentkeznek, aztan visznek 2 tanut es osszehazasodnak. Semmi nem kell hozza, ingyen van, viszont a jogi hatter megvan a gyerekvallalashoz es a kozos elethez. Nyilvan lehet enelkul is, de ezzel sokkal konnyebb.
2015. szept. 30. 13:56
 20/38 anonim ***** válasza:
52%

Ne akarj (még) gyereket!

Nem bántásból, de olyan kapcsolatba nem való, ahol ennyit nem tudtok megbeszélni a GYIK segítsége nélkül!

Egy gyerek a legstabilabb kapcsolatot is szét tudja marni, nemhogy az olyat ahol alapvető kommunikációs nehézségek vannak.

2015. szept. 30. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!