Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a barátomnak,...

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés

Én egész éltemben utáltam a gyerekeket, nem tudtam soha mit kezdeni velük, és zavar a társaságuk. Egyszerűen idegesít a jelenlétük, hogy kiabálnak, hülyeségeket csinálnak, akaratosak...

És soha nem akartam gyereket, ezt már az első perctől a barátom is tudta, de egyébként minden ismerősöm is.

Munkamániás vagyok, és nem tudok otthon lenni, vagy dolgozom, vagy edzésen vagyok, de megbolondulnék, ha 1 óránál tovább otthon kellene unatkoznom, még betegen is megyek dolgozni illetve technikai edzésre így nem tudnék hónapokat/éveket otthon ülni.

Én nem ájulok el, hogy "jajj de édes baba", hanem próbálok inkább tőle egyre messzebb kerülni, ha az üzletembe bejönnek kisgyerekkel, akkor már rögtön ingerült leszek, hogy megint mit tesznek majd tönkre.

De most valami miatt (talán felnőttem?) mégis úgy gondolom, hogy szeretnék egy saját gyereket. Persze a megvalósítás nem tudom hogy lenne (baby sitterek, dadák, ??), de nem is ez a lényeg.

Megkérdeztem a barátomat, hogy örül-e annak, hogy én nem akartam gyereket, és azt mondta, hogy igen, és hogy ő sem szeretne gyereket.

Hogy hozzam fel, hogy meggondoltam magam?

Hogy mondjam el, hogy én is mégis szeretnék gyereket?

2012. febr. 21. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszerûen megmondod neki, hogy megváltozott a véleményed és mégis szeretnél egy babát,aki bearanyozza az életeteket!
2012. febr. 21. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen.

"Szeretnék Tőled egy gyereket."

Remélhetően ő is "egyszerű" lesz.

"Én is."

2012. febr. 21. 17:56
 3/8 anonim válasza:
Leülsz vele beszélgetni. Felhozod a gyerek témát. Elmondod neki szépen, hogy rádöbbentél arra, hogy egy gyerek közelsége nem is olyan borzalmas mint amilyennek gondoltad, és hogy te is szeretnél egyet !
2012. febr. 21. 17:57
 4/8 anonim válasza:
egy tű
2012. febr. 21. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold végig ezt, mert ha szülsz akkor annak a gyereknek főleg az első évben szüksége lesz rád, nem mehetsz dolgozni két szoptatás között

De szerintem csak mond el neki h szeretnél egyet szülni.

2012. febr. 21. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy ezt mondom, de baby szitternek ne szülj. Ha szeretnél gyereket, akkor bizony le kell mondanod a munkádról átmenetileg. Vagy tudnál úgy dolgozni, hogy közben azon kattog az agyad, hogy a 3 hónapos babád utánad sír? És hát ugye ott van a szoptatás is..... Ráadásul ha hasfájós lesz, sírni fog egész este, akkor másnap hogy dolgozol?

A férfiak szeretik az egyenes beszédet, szólva mondd meg neki, ne kertelj.

2012. febr. 21. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:

De mi a fenének akarsz gyereket ha mar most baby sittereken meg dadákon gondolkozol? Szerintem erre még aludj egy párat,és várd ki amég igazán akarsz gyereket,vagy amég ez átmegy rajtad...csak azert hogy huzhass egy strigulat hogy na ez is megvolt,ne szülj.

És ha még mindig nehezedre esik egy orat is otthon tölteni,akkor meg duplan felejtsd el,mert meg fogsz zakkanni ha netán veszélyeztetett terhes leszel,vagy ha netán szoptatni fogsz,vagy beteg a gyerek. Gondolom egyeb esetben ha minden rendben van vele ugyis masra biznád.

2012. febr. 21. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold át még egyszer, hogy valóban babát szeretnél-e. A leírtakból (számomra) nem egyértelmű! Még várandós sem vagy és már az jut eszedbe, hogy baby sittert, dadát keress? Ha a babádat nem tudod a munkád elé helyezni akkor még nem vagy érett rá!! De ha valóban ezt szeretnéd akkor ülj le a pároddal és beszéljétek át alaposan.
2012. febr. 21. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!