Hogy vegyem rá a feleségem, hogy elengedje a gyereket? Anyukák, ti elengednétek a saját gyereketek?
Kaptam egy jó álláslehetőséget Amerikában. 9 hónap. A baj az, hogy a lányom már nagyon várja a nyarat, olyankor mindig együtt töltünk két hetet, csinálunk csajos meg pasis dolgokat is. A volt feleségem azt mondta, hogy Amerikába nem akarja kiengedni velem erre a két hétre :-(
Eddig semmi bajunk nem volt egymással ilyen téren, ha neki volt programja mentem a gyerekért, ha nekem lett szabad délutánom mehettem érte suliba.
Komolyan érdekel, hogy mi oka van, hogy nem engedi? Egy életre szóló élmény lenne a lányomnak is. Ő azt mondja, hogy "messze van" veszélyes" meg hogy ha fontos a lányom, "jöjjek én haza". De miért fosszam meg egy ilyen lehetőségtől?
15 éves
Lehet, hogy én se merném olyan messzire elengedni.
De ha te ott laksz és láthatás van akkor én úgy gondolom, hogy ki kell, hogy engedje.
15 éves. Ferihegyen felteszik a repülőre, ott meg leszáll róla, és várod. Nem akkora cucc.
Beszéljétek meg, hogy a legbiztonságosabb legyen, keressetek átszállás nélküli repülőt, mindent meg lehet oldani, és a lányod sem kisbaba már.
Nem értem miért nem engedi ez akkora élmény lenne a gyereknek!
Egyedül kéne neki kiutazni vagy veled?
Lehet az egyedül utazástól félti!!!
én félteném az egyedül utazástól, de elengedném
kivel utazna?
Biztos félti nem? De a nyár még messze van, addig változhat a véleménye. Ha jóban vagytok, miért ne mehetne két hétre? Én próbálnám meggyőzni, hogy nem veszélyesebb, mint itthon, és a repüléstől tényleg nem kell félni, és a lány minden nap hazatelefonál majd.
Én elengedném az enyémet, de ehhez kell egy megbízható férj is.
A nővéremmel jönne. Neki sajnos nem lehet gyereke, imádja a lányunkat.
Igazi érveket nem hoz fel.
Jó a kapcsolatunk, nincsenek ilyen vitáink. 10 éve váltunk el, a lányunk szülinapját mindig együtt ünnepeljük.
A lányom még nem tudja, de nem is akarom "belekeverni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!