Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el, hogy gyereket...

Hogy mondjam el, hogy gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés

Már sokszor beszéltünk erről a témáról a párommal, mindig mondta,hogy persze ő is akar majd. De én azt szeretném ha most kezdenénk el próbálkozni. Hogyan mondjam el neki,hogy én a gyereket "azonnal" akarom. Egyébként 3 éve a párom, 1,5 éve együtt is élünk. Elég stabil a kapcsolatunk.

26/F

2015. szept. 30. 11:39
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha közösen akartok felelősséget vállalni egy harmadik ember életéért, akkor ezt ki kell tudni mondani, nyíltan és egyenesen. "Szívem, én gyereket szeretnék. Nem holnap, nem évek múlva, én most szeretném." Aztán meghallgatod a választ. Nyíltan és egyenesen! Ez túl komoly dolog ahhoz, hogy az ember célozgasson és találgasson!
2015. szept. 30. 11:42
 2/38 A kérdező kommentje:
Inkább attól félek,hogy mi van ha azt mondja még várni akar.
2015. szept. 30. 11:45
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább attól félek,hogy mi van ha azt mondja még várni akar."

Akkor megbeszélitek, hogy ö mikor szeretne, vagy szerente-e egyáltalán, és megpróbáltok valami kompromisszumot kötni.

Meg az sem mindegy, hogy ö mennyi idös, mert lehet, hogy neki még emiatt is nagyon korai.

2015. szept. 30. 11:47
 4/38 anonim ***** válasza:

Fogalmazd meg magadban, mi az az idő, ami neked még belefér. Nálunk én akartam először, és tudtam, hogy max. 1-2 évet tudok még várni, de már nagyon akartam. A párom azt mondta, hogy még nem gondolt ebbe bele, időt kér, emészteni a dolgot. Mondtam, hogy én ennyit tudok adni. Beleegyezett. Nem telt el egészen az egy év, mikor szólt, hogy felkészült, ő is akarja. :)

Csak kedvesen, őszintén ki kell mondani az igazat, és megegyezni. Ezt mindkettőtöknek akarni kell. Nem szívességet kérsz tőle, életet adtok valakinek. Ez komoly dolog.

2015. szept. 30. 11:47
 5/38 A kérdező kommentje:
Velem egy idős és mindig azt mondta,hogy szeretne. Kettőt is. Azt hiszem ha hazajött beszélek vele és megmondom nyíltan,őszintén, nem kertelve,hogy én most szeretnék gyereket.
2015. szept. 30. 11:49
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kabátját had vegye le :D

Csinálj egy meleg teát, teremts hangulatot, és nyugi!

Drukkolok, hogy ő is akarja! :))) Aranyos, ahogy vágyakozol.

2015. szept. 30. 11:50
 7/38 A kérdező kommentje:
Szoktunk néha együtt főzni. Ma is így terveztük megoldani a vacsorát. Szerintem akkor fogom felhozni ezt a témát.
2015. szept. 30. 11:52
 8/38 anonim ***** válasza:
18%
elvett mar felesegul?
2015. szept. 30. 11:54
 9/38 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező férfi. A házasság és a gyerekvállalás két különböző dolog. Lehet, hogy nekik ez nem fontos.
2015. szept. 30. 11:56
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Lánykérést, esküvőt is tervezel egyébként a kedveseddel valamikor a közeljövőben? Vagy csak a gyerek ilyen "sürgős"? :)

Nem mindenkinek fontos, nyilván nem előfeltétele a házasság a gyerekvállalásnak, csak olvastam, hogy 3 éve együtt vagytok, 1,5 éve együtt is éltek, és emiatt kíváncsiskodom.

2015. szept. 30. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!