Hogy mondjam el, hogy gyereket szeretnék?
Már sokszor beszéltünk erről a témáról a párommal, mindig mondta,hogy persze ő is akar majd. De én azt szeretném ha most kezdenénk el próbálkozni. Hogyan mondjam el neki,hogy én a gyereket "azonnal" akarom. Egyébként 3 éve a párom, 1,5 éve együtt is élünk. Elég stabil a kapcsolatunk.
26/F

"Inkább attól félek,hogy mi van ha azt mondja még várni akar."
Akkor megbeszélitek, hogy ö mikor szeretne, vagy szerente-e egyáltalán, és megpróbáltok valami kompromisszumot kötni.
Meg az sem mindegy, hogy ö mennyi idös, mert lehet, hogy neki még emiatt is nagyon korai.

Fogalmazd meg magadban, mi az az idő, ami neked még belefér. Nálunk én akartam először, és tudtam, hogy max. 1-2 évet tudok még várni, de már nagyon akartam. A párom azt mondta, hogy még nem gondolt ebbe bele, időt kér, emészteni a dolgot. Mondtam, hogy én ennyit tudok adni. Beleegyezett. Nem telt el egészen az egy év, mikor szólt, hogy felkészült, ő is akarja. :)
Csak kedvesen, őszintén ki kell mondani az igazat, és megegyezni. Ezt mindkettőtöknek akarni kell. Nem szívességet kérsz tőle, életet adtok valakinek. Ez komoly dolog.

Azért a kabátját had vegye le :D
Csinálj egy meleg teát, teremts hangulatot, és nyugi!
Drukkolok, hogy ő is akarja! :))) Aranyos, ahogy vágyakozol.

Lánykérést, esküvőt is tervezel egyébként a kedveseddel valamikor a közeljövőben? Vagy csak a gyerek ilyen "sürgős"? :)
Nem mindenkinek fontos, nyilván nem előfeltétele a házasság a gyerekvállalásnak, csak olvastam, hogy 3 éve együtt vagytok, 1,5 éve együtt is éltek, és emiatt kíváncsiskodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!