Mit tegyek, ha úgy érzem, már nem szeretem a páromat, de közben jön a baba?
próbáld meg helyrehozni a kapcsolatotokat, ha még lehet
így hogy terhes is vagy, gondolom komoly a dolog és hosszabb ideje együtt vagytok
meg hát ott lesz a baba
szóval gondold át jól mit teszel
Szerintem csak egyszer kell erőt venned magadon (elmenni vele valahova), és utána menni fog a dolog. Meg lehet még menteni a kapcsolatot, csak neked is bele kell adni, ahogy neki is.
Egyébként valószínűleg hormonok is állhatnak a háttérben, előfordul, hogy az állapotos nő elutasító, kissé "hiú", makacs és depresszív lesz; és ezt nem bántásból mondom, természetesen nem biztos hogy rád igaz, csak mellékinfónak írom, a munkám során rengeteg ilyen hölggyel találkozom.:) Lényeg a lényeg, hormonok is okozhatnak ilyen kételyeket.
Én azt tanácsolom, próbáljátok meg, járjatok el erra-arra; nem kell nagy dolgokra gondolni (egy nagy séta, ebéd, sütizés, akármi), közben jó sokat beszélgetni. A nosztalgiázás például tipikus példája annak, hogy a régi érzelmeket fel lehet ébreszteni.
A családi problémát pedig a baba miatt is érdemes lenne megoldani, nem jó egy csecsemőnek veszekedő felek közé érkezni.
Lehet, hogy a te esetedben ez hülyeség, de én saját magamon tapasztaltam, hogy sokkal többször idegesít a férjem, mint amikor nem vagyok terhes, meg hogy néha szinte zavar, ha a közelemben van. De én annyira tudom, hogy ezek mintha nem is az én érzéseim lennének, hiszen korábban nem volt semmi ilyen, és nincs is igazán okom rá, csak most minden apróságba bele tudok kötni.
Nem lehet, hogy nálad is valami ilyesmi áll a háttérben? Szerintem a végleges döntéssel mindenképpen várd meg, amíg megszületik a baba, és utána egy kicsit helyre billen a hormonháztartásod. Tudom, nem szép dolog mindent ezekre a hülye hormonokra fogni, de van, amikor tényleg csak ez áll a megbillent egyensúly hátterében.
Ja, ha már ő sem akar veled lenni, miről beszélünk?
Velünk is ez volt, egy idő után már nem érdeklődtünk, amit mondtam, nem érdekelte, a családja, barátai ellenem voltak, stb.
Szakítottunk, és jól tettük.
Próbálj vele még utoljára beszélni, de ha halott az ügy, menjetek szét, és te próbálj a babádra koncentrálni. Egy szr házasságba gyereke vállalni... áh, felejtős.
6 -osban lehet valami
nem egy terhes, ill frissen szült anyával találkotam az életben, aki hirtelenjében kiszeretett a férjéből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!