Erzett mar vki hasonloan? 4 hetes, nagyon hasfajos kisfiu anyukaja vagyok. Felek attol, h nem szeretem a babam. Rengeteget sir, barmit csinalok vele. Ejjeleink nincsenek, es van h nappal sem alszik 2 orat.
Teljesen normális amit érzel. Erre még rá szokott tenni, hogy mindenki azt mondja hogy később még rosszabb lesz.
Nyugi, próbálj meg úgy pihenni vele, hogy a mellkasodra teszed, és együtt pihentek.
1-2 órára " add kölcsön valakinek" addig te tusolj egy jót, aludjál, stb.
Ez egy nagyon nehéz időszak mind a kettőtöknek. Neked teljesen megváltozott az életed, egyfajta rabszolga lettél.
Neki sem könnyebb, ismeretlen érzés a fájdalom, az éhesség, és egyáltalán az, hogy nem a jó meleg, biztonságos pocakodban van.
Hamarosan eljön az idő, amikor elkezd nézelődni, megtalálja a testrészeit stb.
A fiam 20 hónapos, hisztis, de olyan jó hogy ki tudja fejezni magát.
Türelem, nincs veled semmi gond, hamarosan minden jobb lesz, és nem lesznek ezek az érzések!
Amíg nem csiszolódtunk össze a kisfiammal, úgy az első 6 hétben, úgy éreztem, az sem zavarna, sőt megkönnyebbülnék, ha valaki jönne és azt mondaná, hogy elviszi és többé nem is hozza vissza.
Tudom, hogy ez borzalmasan hangzik, azért írtam le, hogy tudd, nem vagy egyedül. Nagyon, nagyon sokan éreznek hasonlóan. A hormonok, az új helyzet, a bezártság, a baba, akinek sokszor fogalmad sincs, hogy mi a baja.
Kérj segítséget, pihenj napközben, ha van rá módod. Most pár hétig hanyagold a házimunkát és aludj Te is, ha a babád alszik. Ha csak fél órát, akkor fél órát. Kell az idegeidnek a pihenés. Ha elmúlik a hasfájás, hidd el sokkal könnyebb lesz. Biztosan szereted a babádat és elmúlik majd ez a letargia. Az jusson eszedbe mindig, hogy ez csak átmeneti állapot, túl lesztek rajta! Jön a nyár, lehet menni majd sétálni, járhattok majd babaúszásra, vagy ringatóra, vagy akármire is. A lényeg, hogy gondolj olyan dolgokra, amiket majd megtehettek kicsit később és örömmel tölt el!!
Fel a fejjel! Lesz ez még sokkal jobb is!
az en kisfiam is hasfajos volt. magypn. irok nehany tipprt, ami neki is segit es ezaltal a te eleted is konnyebb lehet.
- infacol
- egyen sokszor keveset. cirka7-8 etkezes/24 ora
-pocakmasszirozas, parnas v vasalt pelusos hasmelegites
- szelcso: meg kell tanulni a hasznalatat, elsore kisse drasztikusnak tunhet, de az en fiamon szinte mindig srgitett, ha mar semmi mas nem hasznalt
remelem bevalik vmelyil. kitartast. hamarpsan konnyebb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!