12 hetes babám 1 hete rengeteget alszik. Éjjel-nappal. Normális ez?
Szia!
Nappal nyugodtan ébreszd fel enni-ez a 3 tényleg nagyon kevés.Keltsd fel és rakd cicire-nem fog ellenkezni...aztán úgyis alszik majd tovább.Éjjel hagyhatod sztem-de nappal ne!
Nekem is hasonló a gondom, 10 hetes babával (kislány). Átalussza az éjszakát és ha reggel jól belakmároz (200-220), akkor 5 órát is vár a következő kajcsiig, de 4-et biztos. Ha mázlim van, akkor is tud még 200-at enni, így délutáni két evéssel éppen hogy megvan a napi adagja (650-700). Ma meg tegnap nem 5-kor kelt, hanem 6-kor, így vért izzadok, hogy valahogy összehozzunk a legalább 4 és fél evést.
Egyik nap kipróbáltam, hogy felébresztem. Hát talán 50-et evett és bealudt. Ez mondjuk, lehet, hogy a tejtermelésbe is belezavarhat, mert ennyi után szerintem nem lehet fejni, hiszen nem tudhatod mikor kel mégis föl és akkor nem tudsz neki eleget enni adni. Viszont ha mégsem kel fel akkor azt gondolhatja a cicid, hogy elég volt ennyi és visszavehet.
Legalábbis én ebbe fogok beleőrülni. Nem tudom mi lesz később, mert tegnap is alig maradt vacsira, hiszen be kellett iktatnom 2 órával előtte egy kis nas-mast, hogy tuti meg legyen a mennyiség.
Én aggódom ugyan, de mindenki azt mondja, hogy nem szabad. A baba tudja, hogy mit, mennyit, mikor és rá kell hagyatkozni. Van ugyan egy hozzávetőleges mennyiség, hogy milyen súlyú babának mennyit kell enni, de nem baj, ha egy kicsit ettől eltér. Nézd hetente a súlyát mert lehet, hogy így is gyarapszik. Lehet, hogy tartalmasabb a tejcid, mint másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!