Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hetes babám 1 hete rengeteg...

12 hetes babám 1 hete rengeteget alszik. Éjjel-nappal. Normális ez?

Figyelt kérdés
Éjjel sokszor 10 órát is, van, hogy reggel már bemegyek hozzá ennyi alvás után, és ébresztgetem, hogy mostmár enni kellene... Nem tudom mennyit aludna, ha nem ébreszteném. Eszik olyankor, aztán megint alszik. Szopi közben, után, kb.1,5-2 órát van fent. Napi 4-5ször eszik, 160-200gr között(5300gr). Másnak is volt ilyen? Ja,tegnap este elalvás előtt nagyon sírt, szinte visított kb fél órát, aztán elaludt. Kézben sem volt jó neki:(
2011. jan. 9. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vigyázz hogy a kutacs csak akkor számít bemélyedtnek ha fekve is behorpadt. Ülve karon tartva egyszóval függőleges helyzeten normálmális hogy kicsit be van esve. Sztem ne adj neki, ha van pisi és nyála is van rendsen nem látszik hogy száraz a szája nyelve akkor nem szomjas.
2011. jan. 12. 17:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nagyon köszönöm, ezt én eddig nem is tudtam! Akkor ez azt jelenti, hogy abban az esetben áll fenn a kiszáradás veszélye, ha nincs, vagy kevés nyála van? Magyarul, ha a szája is "kiszáradt"? Nyála rengeteg van, már-már azt hiszem, jön a foga:)) Na de 3 hónaposan??!
2011. jan. 12. 18:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Nállunk is ez volt, van rengeteg nyála van, és a kezét is eszi állandóan mindent töm a szájába. Igen a ktacs és a nyál dolog is így van, én is megijedtem mikor láttam behorpadva a kutacsát és utánna olvastuk hogy csak akkor lényeges ez ha fekve is láthatóan be van süpedve. Az alvás dologról hogy megnyugodj kérdezd meg a védőnőt de szerintem nincs gond, nállunk is ez volt kb ennyi idősen. Hajrá! Sok örömet és egészséget a babához!
2011. jan. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!