Mit csináljak akkor, ha úgy érzem nem szeretem eléggé a született babánkat? F
Most még ismerkedtek. Furcsa, hogy jön egy kis életke, de még nem ismered, nem tudod ki ő. Nem beszélve arról, hogy most még nem kommunikál, nincs visszacsatolás...
Na, de majd ha mosolyog, ha nevetgél, ha megsimogat, és ha majd jár a szája! Nagyon tuti lesz! Nem lehet nem szeretni!
Nekem két gyerekem van, mindkettő hasfájós baba volt. Sokat ordítottak.
Viszont szuper kis fazonok lettek. Imádom őket!
Idővel könnyebb lesz és megszereted majd.
Az én párom is mondta, h nem tud vele mit kezdeni, felfogni a tudatot, de ahogy növekedett és fejlődött, kinyílni kezdett a kis értelme, fokozatosan megszerette, apává vált.
A sógorom direkt picit hosszabbra hagyta nőni a szakállát, mert hihetetlen, de a néhány hetes babán is látszott, mennyire szereti az apja mély hangját, az illatát, és a szakálla érintését is. Odafordította a fejecskéjét, hozzábújt.
A sok ordítással nem lehet mit kezdeni. Van hogy a baba így vezeti le a feszültségét a sok inger után, ami egész nap érte. Főleg estefelé van ez, amire a legjobb megoldás a türelmes ringatás.
Ha a pocija fáj, ajánlom az Espumisant, nagyon sokat segít és fincsi.
Volt itt nagydarab kérdező is, ski szintén nem merte felvenni a picurt, mert az elveszett a karjai között. A védőnőm azt mondta, az izületeknél kell megfogni. Hanyatt fekszik, hónaljnál kétioldalról belapátolsza kezeddel a háta alá, ujjaid végével megtámasztod a tarkóját, és felemelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!