Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez, színes uh....

Mit szóltok ehhez, színes uh. Kép 15 hetes magzatról kivetítve a falon esküvőn? /lent/

Figyelt kérdés

Szóval a menyasszony terhes, de ugye még nem látszik. 180 fős lagzi, vannak vendégek akik nem is tudják, hogy az ara gyermeket vár. Tipikus vetítés gyermekkori fotók, könnyező arcok és a legutolsó fotó 3 vagy 4D-s /nem tudom/, ultrahangkép a magzatról. Ledöbbenés.

Nem félnek ezek az Istentől?

2010. márc. 12. 14:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egyáltalán nem az esküvöhöz tartou´zik az uh kép mutogatása.Söt azt sem szeretem mikor az iwiwre teszik fel.Ez olyan bennsöséges dolog.

De mindenki maga tudja....

24 hós,és 40 hetes km.

2010. márc. 12. 14:20
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
bocsi "tartozik"akart lenni
2010. márc. 12. 14:21
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Hát,azért az Istentől nem kell félni(miért is kellene?!)Semmi rosszat nem tett.Nekem 2 gyerekem van,de nem mutogattam az UH képet csak a legszűkebb családnak,de már akkor félidős voltam.Számomra ez elképzelhetetlen,de azért az Istent ne keverjük bele!
2010. márc. 12. 14:26
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Mármint az ifjú pár nem tett semmi rosszat.
2010. márc. 12. 14:27
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Miért kéne félni ezért az Istentől? Ezt nem is értem... azt gondolod, hogy ezért majd megbünteti őket? De miért? Mert büszkén mutogatják a pár hetes magzatot? meg egyáltalán, én nem tartom ezt akkora bajnak. Büszkék a babára, hát megmutatták.
2010. márc. 12. 14:30
 6/21 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy belekevertem Istent! Csak magamból indultam ki.
2010. márc. 12. 14:33
 7/21 A kérdező kommentje:
Milyen babára büszkék? Majd ha megszületik akkor lehetnek büszkék. Azért sok dolog történhet még egy pár hetes magzattal.
2010. márc. 12. 14:36
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

Az ilyen emberek intelligenciája 0.

Lehet hogy dédanyáinak csak 6 osztályuk volt, de ilyet nem csináltak volna.

Az ilyen emberek akik ennyire büszkék arra amitől még baromi messze vannak, majd a szülős videót is mutogatni fogják az ismerősöknek, akinek majd a gyomruk forog.

2010. márc. 12. 14:41
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
valami azt sugja nekem,hogy te irigy vagy arra a parhetes magzatra!igen meg sok minden tortenhet,de tudod amikor valaki gyereket var nagyon boldog es szeretne kikiabalni orszag vilagnak.es miert kellenne felniuk istentol?szerintem biznak benne!
2010. márc. 12. 14:43
 10/21 anonim ***** válasza:
90%

Igen, történhet még baj a magzattal, de valószínűleg ők erre nem gondolnak, mert boldogok!

Amikor én eljöttem szülési szabira, megkérdezték mikor megyek vissza. Mondtam hogy 2 évnél hamarabb biztos hogy nem. Erre az egyik "kedves" kolléganőmnek eszébe jutott, hogy ha meghal a gyerekem, akkor biztos azért visszamegyek előbb is dolgozni! Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy ne legyél rosszmájú velük, ne azon gondolkodj, hogy tragédia történik majd, mert ők megmutatták a magzatot.

2010. márc. 12. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!