A MÁV kórházban, ha kérünk, adnak képet a magzatról? S mennyibe kerül?
Ez is ingyenes, gondolom van taj kártyád. A kép is ingyenes, de lehet, hogy szólnod kell, hogy adjanak képet.
Ha nem időpontra mész, elég sokat kell várnod, érdemesebb időpontot kérned. Ha jól emlékszem a kiírásra, pénteken nincs genetikai uh.
Szia! én a MÁV-ba járok minden ultrahangra, a 18.hetinél mi is kértünk, de nem adtak, azt mondták, hogy sajnos nem tudnak adni, pedig mondtuk, hogy kifizetjük de így se lehetett, csak akkor adnak, ha az orvos külön ráírja a beutalóra, hogy kell kép.
33h km
Időpontra megyek, aug. 31.-re kaptam. Az anyagi részét, csak a képre értettem. Újpesten pl. 1000 Ft-ot kértek, s emiatt kérdeztem. Remélem, tudnak adni. Utóbbinak üzenem: Sajnálom, hogy nem kaptál. Én arról nem hallottam, hogy csak akkor adnak, ha a beutalón rajta van. Jó tudni. Az SZTK-ban a 12 hetes uh-n előre szóltam az orvosomnak, aki annyit mondott, ha van 1000 Ft-om, természetesen kapok képet.
Lehet úgy is menni, ha nem kérünk időpontot? Akkor is kell lennie beutalónak vagy anélkül is el lehet menni?
Azért kérdezem, mert nekem pl. 3 délelőttöm ment rá, mire sikerült elérnem az uh-ot telefonon. Vagy nem vették fel, vagy foglalt volt.
Én flowmetrián is az AEK-ben voltam, nem volt ráírva a beutalómra, hogy adjanak képet, mégis adtak maguktól. Egész jó minöségü, jobban látszik mint az sztk-son (én is az újpestibe járok). Jah és az sztk-ban is ingyen kaptam a 12.héten. Ezek szerint szerencsém volt...
37 hetes
Változott a genetikai uh rendelési ideje.
Hétfőn és szerdán az időpontosok jönnek, a kiírás szerint Tidrenczel doktor rendel, kedden és csütörtökön pedig érkezési sorrend van, ekkor egy doktornő és egy másik doktor rendel.
csatlakozom a 19.52-eshez...2 hete voltam és akkor még elég bizonytalan volt a regisztrációban is a hölgy hogy most időpont nélkül vagy csak azzal lehet menni...lényeg hogy kedden mentem és akkor kizárólag érkezési sorrend van...de érdemes kivárni mert a város legjobb szakembere néz meg bár nem valami csicsergős és bályolgós drnő de nem is azért megy oda a fél város!(ezért is küldött oda a te dokid is mert ott a legjobbak)képet nem adnak és szerintem ez is másodlagos ennél a vizsgálatnál!ez nem babamozi hanem a sorsdöntő vizsgálatok egyike...nekem vissza kellett menni 2 hét elteltével mert nem volt jól látható és az afp-m is magasabb volt ezért főleg az volt a lényeg hogy ne legyen nyitott gerincű vagy down kóros
őt pedig megnézzük 3D-n ha kicsit nagyobb lesz és ott addig nézhetjük ameddig meg nem unjuk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!