Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MÁV kórházban, ha kérünk,...

A MÁV kórházban, ha kérünk, adnak képet a magzatról? S mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Aug. végén megyek 18 hetes genetikai uh-ra. Eddig az Újpesti SZTK-ba jártam, de az orvosom most kivételesen ide adott beutalót, nem mondta miért. S az itteni árakat nem tudom, s azt se hogy adnak-e képet a magzatról.
2010. aug. 22. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez is ingyenes, gondolom van taj kártyád. A kép is ingyenes, de lehet, hogy szólnod kell, hogy adjanak képet.

Ha nem időpontra mész, elég sokat kell várnod, érdemesebb időpontot kérned. Ha jól emlékszem a kiírásra, pénteken nincs genetikai uh.

2010. aug. 22. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! én a MÁV-ba járok minden ultrahangra, a 18.hetinél mi is kértünk, de nem adtak, azt mondták, hogy sajnos nem tudnak adni, pedig mondtuk, hogy kifizetjük de így se lehetett, csak akkor adnak, ha az orvos külön ráírja a beutalóra, hogy kell kép.

33h km

2010. aug. 22. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Időpontra megyek, aug. 31.-re kaptam. Az anyagi részét, csak a képre értettem. Újpesten pl. 1000 Ft-ot kértek, s emiatt kérdeztem. Remélem, tudnak adni. Utóbbinak üzenem: Sajnálom, hogy nem kaptál. Én arról nem hallottam, hogy csak akkor adnak, ha a beutalón rajta van. Jó tudni. Az SZTK-ban a 12 hetes uh-n előre szóltam az orvosomnak, aki annyit mondott, ha van 1000 Ft-om, természetesen kapok képet.

Lehet úgy is menni, ha nem kérünk időpontot? Akkor is kell lennie beutalónak vagy anélkül is el lehet menni?

Azért kérdezem, mert nekem pl. 3 délelőttöm ment rá, mire sikerült elérnem az uh-ot telefonon. Vagy nem vették fel, vagy foglalt volt.

2010. aug. 22. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok, a genetikai UH-kra a MÁV-ban nem lehet időpontot kérni, érkezési sorrend van, mi is a párommal jó sokat ültünk mire sorra kerültünk, pedig már azelőtt odaértünk, hogy elkezdődött volna a rendelés de már akkor is sokan voltak, szóval ehez majd kell türelem. Persze kérdezzétek meg ti is nyugodtan, hátha kaptok képet a piciről, ki tudja, lehet most adnak. A beutalódat mindenképpen vidd magaddal meg az AFP-s leletet, mert azt kérni fogják. Egyébként nem járnál jobban az időponttal sem, ugyanis én a héten voltam a III.ultrahangszűrésen ott, oda már lehet időpontot kérni, mert nem genetikai és hát még így is 2 órát ültem olyan csúszás volt, úgy hogy sajna ebben a kórházban ez így van.
2010. aug. 22. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Én flowmetrián is az AEK-ben voltam, nem volt ráírva a beutalómra, hogy adjanak képet, mégis adtak maguktól. Egész jó minöségü, jobban látszik mint az sztk-son (én is az újpestibe járok). Jah és az sztk-ban is ingyen kaptam a 12.héten. Ezek szerint szerencsém volt...

37 hetes

2010. aug. 22. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Változott a genetikai uh rendelési ideje.

Hétfőn és szerdán az időpontosok jönnek, a kiírás szerint Tidrenczel doktor rendel, kedden és csütörtökön pedig érkezési sorrend van, ekkor egy doktornő és egy másik doktor rendel.

2010. aug. 22. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Tavaly szültem a MÁVban,a genetikai UH-n nem adtak képet,pedig szerettem volna...
2010. aug. 22. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:

csatlakozom a 19.52-eshez...2 hete voltam és akkor még elég bizonytalan volt a regisztrációban is a hölgy hogy most időpont nélkül vagy csak azzal lehet menni...lényeg hogy kedden mentem és akkor kizárólag érkezési sorrend van...de érdemes kivárni mert a város legjobb szakembere néz meg bár nem valami csicsergős és bályolgós drnő de nem is azért megy oda a fél város!(ezért is küldött oda a te dokid is mert ott a legjobbak)képet nem adnak és szerintem ez is másodlagos ennél a vizsgálatnál!ez nem babamozi hanem a sorsdöntő vizsgálatok egyike...nekem vissza kellett menni 2 hét elteltével mert nem volt jól látható és az afp-m is magasabb volt ezért főleg az volt a lényeg hogy ne legyen nyitott gerincű vagy down kóros

őt pedig megnézzük 3D-n ha kicsit nagyobb lesz és ott addig nézhetjük ameddig meg nem unjuk:-)

2010. aug. 23. 13:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Időpontra mentem, egyből behívtak pont akkor. A telefonban pedig nem mondták, hogy nem fontos kérni, mert már azelőtt telefonáltam, mielőtt a kérdést kiírtam. Képre azt mondták, hogy nincs rá lehetőség. Sajnos nem sikerült szereznem. Szerencséje volt annak a kismamának, aki mindkét helyen kapott.
2010. szept. 7. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!