Családi adókedvezményhez ki adja ki az igazolást a magzatról?
3 hónapos terhes múltam, de mindenki csak a másikra mutogat.
Kitől kérjem az igazolást amit meg kell őrizni?
Ok! Ha kapok akkor leadom.
Holnap megyek dokihoz és addig el nem jövök míg nem adnak igazolást :)
köszi!
...
A magzati adókedvezményre fondolsz, nem?
Az én munkáltatóm nem kért semmi igazolást. Kitöltöttem az igénylő nyilatkozatot és ennyi.
Szia!
Nekem a védőnőm adott és az orvossal akihez járok kitöltettem és leadtuk, mert kérték a férjem munkahelyén.
Igen a magzati kedvezményre gondolok.
A kitöltési útmutatóban benne van, hogy az igazolást nem kell csatolni, de az elévülési időig meg kell őrizni.
Én dettó így jártam, mint Te. Megkérdeztem a helyi védőnőt (falun lakom), ő azt mondta, hogy a dokimtól kérjem. Mikor megkérdeztem a dokim, azt mondta neki nincs ilyen nyomtatványa kérjem a terhesgondozáson a városi védőnőtől. Mivel vele nem találkoztam előtte, csak a 12 hetes uh után 2 hétre kaptam időpontot az első alkalomra, így kicsit később kaparintottam meg azt a papírt. Azon se lepődtem volna meg a mai egészségügyi helyzetben, ha ő is továbbküld, de szerencsére megszereztem. :)
22h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!