Anyósom azt szeretné ha kiköltöznénk hozzá Németországba. Ott milyen ellátásokra lennénk jogosultak?
Jelenleg tgyáson vagyok a 4 hónapos babámmal,párom dolgozik. Anyós 2 éve kint él Németországban,jelenleg munkanélkülin van és iskolába jár h tanulja a nyelvet. Nem kapnak munkát azok akik nem beszélik a nyelvet.
Sem én sem párom a nem beszéli a nyelvet,így nekünk is iskolába kéne menni. A babónak meg bölcsibe. Mennyibe kerül kint a bölcsi?
MIlyen ellátást kaphatunk kint a baba után? Itthon ha kiköltözünk le kell mondanom mindent,és a munkahelyen is fel kell mondanom. Családi pótlék akkor is jár ha nincs egyikünknek se melóhelye? És gyes féle?
Még egyszer köszönöm a válaszokat.
Azért némely válaszolótól a pofám leszakad nem mondom. Le hülyéztek,idiótáztók,stb... aztán sehol nem irtam azt h mi akarunk e egyáltalán menni. Nem kértem a véleményüket,sem pedig a tanácsokat. De javitsatok ki a ha tévedek.
Némely válaszolóból én se nézek ki sok értelmet,szövegértéssel gondok akadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!