Miért ilyen az apuka?

Figyelt kérdés

Nagyot csalódtam a páromban. Lassan öt hónapja és még nem tudom megemészteni. 4 éve élünk együtt, tavaly elhatároztuk, hogy gyereket vállalunk. Gyönyörű, egészséges és lassan fél éves már. Imádom. Mosolygós, vidám kislány, mindenkit elbűvöl. A probléma,hogy az Apját nem,pedig Ő is akarta.

Éjszaka ha felkel és sír a Baba már előre félek, hogy milyen műsort vág le emiatt. Talán ezt is megérzi a Gyerek és alig tudom megnyugtatni. Mindig cirkuszol, hogy a szomszédok mit szólnak majd.Csúnyán beszél róla, káromkodik. Amúgy a Lányunk nyugodt baba, de most fogzik ezért nyűgös!

Semmit sem segít, még sosem pelenkázta be. Megfogja, de csak akkor ha itt vannak a szülei, akkor nagyon megjatsza magát. Rettenetesen csalódtam benne, fáj, hogy ilyen. Mit tudtok tanácsolni, mit tennétek a helyemben?

2015. szept. 6. 18:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm. Remélem minden rendben lesz és véget ér ez az időszak. Este külön aludtam a Babával, bízom benne, hogy kialudta magát. Egyébként ha fáradt vagyok én is morgok, hülye vagyok DE NEM a Lányommal!!!
2015. szept. 7. 07:56
 22/24 anonim ***** válasza:
34%

Ennyire kevés sütnivalód van,hogy ezen az oldalon kell rájöjj,hogy különszobában altasd a gyereket???

De egyébként a különalvásnál nagyobb problémáitok is vannak,remélem erre is rájöttél...

2015. szept. 7. 08:33
 23/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! Rettenetesen kedves egy ember lehetsz!!!
2015. szept. 8. 22:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Az nem megoldás,hogy te külön alszol a babával.A babának kell külön aludnia,nektek együtt,hogy vosszataláljatok egymáshoz.Ez lenne amúgy is a normális.
2015. szept. 9. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!