Miért ilyen az apuka?

Figyelt kérdés

Nagyot csalódtam a páromban. Lassan öt hónapja és még nem tudom megemészteni. 4 éve élünk együtt, tavaly elhatároztuk, hogy gyereket vállalunk. Gyönyörű, egészséges és lassan fél éves már. Imádom. Mosolygós, vidám kislány, mindenkit elbűvöl. A probléma,hogy az Apját nem,pedig Ő is akarta.

Éjszaka ha felkel és sír a Baba már előre félek, hogy milyen műsort vág le emiatt. Talán ezt is megérzi a Gyerek és alig tudom megnyugtatni. Mindig cirkuszol, hogy a szomszédok mit szólnak majd.Csúnyán beszél róla, káromkodik. Amúgy a Lányunk nyugodt baba, de most fogzik ezért nyűgös!

Semmit sem segít, még sosem pelenkázta be. Megfogja, de csak akkor ha itt vannak a szülei, akkor nagyon megjatsza magát. Rettenetesen csalódtam benne, fáj, hogy ilyen. Mit tudtok tanácsolni, mit tennétek a helyemben?

2015. szept. 6. 18:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél már vele erről? Mit mond, mi a baja? Miért nem tudja szeretni a babát?
2015. szept. 6. 18:54
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Eltelt fél év. Vagy pszichológus segítségét kéri és változtat,vagy ennyi. Nekem ez lenne a hozzáállásom. Nem hiányzik hogy egy türelmetlen, agresszív, nem törődöm apa tönkretegye a lányom lelki egészségét. Nagyon gyorsan befejezném a férjem sajnálatát és találkozna az elvárásaimmal.
2015. szept. 6. 18:57
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle miért ilyen a gyerekkel. Amúgy meg ha nem fogja fel épp ésszel egy felnőtt ember, hogy gondoskodni kell az utódjáról, akkor semmi keresnivalója az utód körül és végném ki mint macskát arra a bizonyos helyre.
2015. szept. 6. 19:01
 4/24 A kérdező kommentje:

Beszéltem már többször erről mindig arra hivatkozik hogy fáradt és mennyit dolgozik. Szerinte nekem szuper én annyit pihenhetek amennyit csak szeretnék.

Mondtam neki, hogy ha nem változik a helyzet ne erőltessük, ne bántsuk egymást tovább. Állítása szerint szeret bennünket, de jó lenne ha kialudná végre magát.

2015. szept. 6. 19:04
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

De mit mond, miért nem fogja meg, ha nincsenek ott a szülei? Miért nem játszik vele, miért nem akar vele lenni? A ti kapcsolatotok milyen? Veled is csúnyán beszél? Van köztetek intimitás? Vagy tőled elhidegült?

Az éjszakai kelés az más tészta. Én visszamentem a fiunk 8 hónapos korában dolgozni, férjem jött el gyedre. Az tényleg szörnyű, amikor az ember tudja, hogy korán kel, dolgozik egész nap, és akkor éjjel sem tud aludni a gyerek miatt. Tudom, hogy otthon lenni sem egyszerű, mert voltam otthon, de azért az ember, ha nagyon fáradt ledőlhet aludni a gyerekkel, vagy csak egy kicsit takarékra rakja magát, de én a munkahelyemen nem kapcsolhatok le, nem mondhatom azt, hogy most 1 óráig nem figyelek annyira, mert milliókkal foglalkozom folyamatosan, elég egy apró hiba, és nagy baj lesz, így igen, az ember van, hogy éjszaka néha idegesebb, amikor már sokadszorra veri ki az álmot a szeméből a gyerek, de akkor sem kell aggresszívnak lenni, meg a gyereket szidni, káromkodni, ezt vállalta az ember.

2015. szept. 6. 19:06
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
Mit dolgozik, hogy ennyire fáradt a lelkem? Amikor korábban szórakozni járhatott, akkor is inkább otthon pihent vagy csak a kötelezettség büdös, a buli nem?
2015. szept. 6. 19:07
 7/24 anonim ***** válasza:
48%
Talán azért mert "apuka"...De gúnyolódást félretéve,kap elég figyelmet,törődèst ő is?Mert olyankor szokták ezt csinálni a férfiak,amikor elhanyagolva érzik magukat,és féltékenyek a babára.A férfiakban nincs ilyen ösztön,tehát ne várd el,hogy körbeugrálja,meg pelenkázza.Ők ilyenkor nem tudnak mit kezdeni még egy babával.Majd ha elkezd járni,értelmesebb lesz,akkor neki is könnyebb lesz.Nekik egy ilyen pici baba már elnézést a kifejezésért,de egy "bűzlő zajforrás".Persze nem általánosítok,csak nem mindenki olyan szerencsés,hogy a férje az első perctől kezdve mintaapa.De beszéljétek meg az ő érzéseit,mondd el,hogy ez neked mennyire rossz.Bár az,hogy csúnyán beszél róla eléggé paraszt dolog.
2015. szept. 6. 19:08
 8/24 A kérdező kommentje:

Velem nem ilyen, de én sokszor nem vagyok képes normális lenni vele. Ilyenkor megkerdi mi a bajom, úgy tesz, mintha nem lenne súlyos dolog, amit éjszaka művelt.

Már sokan felajanlottak, hogy aludjon náluk, de o csak otthon a saját ágyában tud pihenni. Önző nagyon, elvarna hogy a Gyerek hozzá alkalmazkodjon.

2015. szept. 6. 19:12
 9/24 anonim ***** válasza:
77%
Egy szobában alszotok?
2015. szept. 6. 19:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

A szülei mit szólnak, hogy ilyen szépen beszél a saját lányáról?

Gondolom, fogalmuk sincs róla...

Biztos, hogy alaposan kiosztanám! Más férjek is dolgoznak, mégis felkelnek, éjszakáznak a babával.

2015. szept. 6. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!