Miert bamulnak minket?
Figyelt kérdés
Ha harom gyerkőccömmel megyek valahova mindig megbamulnak. Nem rosszak szepen mennek.2015. szept. 6. 16:58
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem beképzeled. Sokunknak van 3 gyereke. Nincs benne semmi különös.
2/7 anonim 

válasza:

elképzelik ahogy mind a 3 gyerekedet egyenként megszülted és most őket sétáltatod
3/7 A kérdező kommentje:
Nem setaltatom. Setalok velük. Mondjuk el az oviba.
2015. szept. 6. 17:15
4/7 anonim 

válasza:

Nincs egy kicsit üldözési mániád?
Rátok néznek, mert elmennek mellettetek, vagy nézik, hogy milyen aranyos gyerekeid vannak.
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem sincs semmi baj, csak furcsa a mai világban három gyerek.Ennyi.
6/7 anonim 

válasza:

Én azért szokta megnézni a gyerekeket mert szépek. Teljesen mindegy hányat sétáltatnak éppen. Ösztönös reakciója az embereknek, hogy megnézik a gyerekeket. Főleg ha kisebbek.
7/7 anonim 

válasza:

Igen, ma néha elcsodálkoznak az emberek, hogy 'jé, három'. Nekünk négy van. 6 és 2 évesek, illetve a babák 8hónaposak. Ritkán járunk mindannyian együtt, de akkor megnéznek minket. Sőt, sokan beszélgetni is akarnak, és rendre az a reakciójuk, hogy 'jé, négy, és milyen szépek, és jól viselkednek, és mindnek új ruhája van':D nem vicc, sőt, van, aki csokit is vesz nekik, mert olyan aranyosak, meg kuponokat is szoktak adogatni, mert hát ennyi gyerekre sokat kell vásárolni... én ilyen jófej emberekkel szoktam találkozni, korán sem biztos, hogy titeket rossz szemmel néznének...most kezdek én is egyre több olyan nagycsaládot látni, ahol nem gyesre meg családira születtek a gyerekek, és jó látni, hogy igenis van értelme a munkánknak meg a szülőségnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!