Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton bámulnak minket. Mit tegyünk?
Igaz nekem is fiatalabb párom van, de nálunk ez nem gond mert egyrészt már hoszonévesek vagyunk és kijártuk a sulit, másrészt nem látszik h Ő a fiatalabb, én csak annyit tudok javasolni, hogy sz@rj mások véleményére, hacsak nem abarátaitokról van szó, akkor miért adtok a szavukra? Érezzétek jól magatokat. éreztessétek velük h nagyon jó nektek így és tegyetek úgy mintha nem zavarna a sok megjegyzés, bámulás-így előbb utóbb abbahagyják. Feltehetően persze ha nem vagy 2fejjel kisebb a csajnál:D
sok sikert
üdv
Nekem full ugyanez van,csak nem rég töltöttük:én a 18-at,barátom a 15-öt.Minket is bámulnak,meg a barátom osztálytársai b*szogatják a kedvesemet.Mi májusban jöttünk össze,akkor kezdték a szívatást.Akkor én leordítottam őket a sárga földig,azóta nem mernek hozzámszólni.Tehát javaslom a párodnak,hogy tegye ő is ezt.Különben meg le kell őket magasról sz*rni,ők azt sem tudják,hogy mi a szerelem.Nem mondom azt,hogy abbahagyják,mert bámulni és súgdolózni mindig is fognak,szóval a barátnődnek lesz muszáj továbblépnie.Nekem ez a történetem,gondolom,hogy nem voltam nagy segítség,de szerintem megnyugtató,hogy más is jár ugyanebben a cipőben(ráadásul mi már 7 hónapja).:)
Kitartás!!
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!