Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyünk?
barátnőmnek szigorúak a szülei. ahhoz hogy találkozhassunk meg kell lenni-e minden tantárgyból a 4-es tantárgyi átlag!
Így is rengeteg rengeteg a házi,tanulnivaló... mellette akkor küzdjön a 4- hogy csak is 2-napot szombat-vasárnap 13:19:00-együtt lehessünk..:S Mit tehetünk várom válaszaitokat mert az szerintem nem megoldás hogy mihelyst hazamegy iskolából 14:25..általában egész este tanul...
az együtt tanulás nem lehetséges mert csak akkor mehetek hozzá ha készen van mindennel.
De ez sok szerintem:.....Mindennap 20..21-ig tanulni...S:....
Nagyon szeretjük egymást meg minden de vannak azok a kapcsolatok ahol inkább véget vetnek mert annyira szeretik egymást..:'( tudom kicsit hülyén hangzik az én szívem is megszakad hogy ilyet kell csak írnom is mert nem tudnám nélküle elképzelni még csak 5-percet sem.:S....nem tudom mit tegyek..mi lenne neki a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!