Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond anyós. Mit tegyünk?
A barátnőd keressen diákmelót és legyetek teljesen külön kasszán. Ezzel párhuzamosan szépen építsétek le anyukát....
Biztos fél, hogy elveszíti a lányát, de ennyire rátelepednie sem kéne, ez már így messze nem jó.
Szépen üljetek le vele és indulatok nélkül, okosan és nyugodtan mondjátok el, hogy szeretnétek függetlenedni, MINDEN értelemben, érzelmileg is. Nem fogtok naponta menni (telefon belefér? hogy vagy ma anyu stb?) pláne nem órákig ott ülni nála. De azért figyeljetek rá, hogy ne érezze teljesen elhanyagolva magát, néha hívjátok fel spontán, hogy pl "itt vagyok a boltban és mivel tudom hogy későn érsz haza, gondoltam megkérdem, vigyek-e valamit? Tökjó leárazást láttam a kedvenc butikomban, neked való cuccok is vannak (benézhetnénk holnap du ha van kedved) - vagy hasonlók, hogy érezze, hogy számon tartjátok, törődtök vele.
Tessék a sarkatokra állni, de azért nem kell őt nullára leírni. Ha okosan és érzéssel csináljátok, akkor nem fogja túlzottan megsínyleni a vele való kapcsolatotok. Mégiscsak a párod édesanyja, szereti őt a maga módján, ne idegenítsétek el magatoktól tejesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!