Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom vad én szeretem de gondok vannak az ősökkel mit tegyünk?
Párommal sex vagy ahhoz hasonló közben szeret karmolni eléggé vadul,ezzel különösebben nincs baj mert szereti ő is én is de amikor vége és meglátja akkor kiakad és Sir...és nekem ez okoz gondot hogy szomorúnak látom!
Nehezíti azt hogy ha anyukám meglátja, akkor jön a fejmosás,hogy bolondok vagytok dobd mert ez buta stb..nyakam mellkasom itt karmol..
De én szeretem és úgy érzem megtaláltam életem párját de félek attól hogy azt mondja hogy nem akarlak többet bántani váljunk szét:'(Segítsetek..17F Barátnőm 15L
"megtaláltam életem párját"
ilyen korban ez elég nagy merészség kimondani.
Örülj hogy 15 évesen ilyen merész :)
Szard le mit mond anyád, ti élvezitek az a lényeg.
Egyáltalán nem abnormális dolog.
csináljátok kutyapózban... akkor nehezen tud hátranyúlni, és megkarmolni téged ;)
amúgy ha titeket tényleg zavarnak a karmolások mutasd be nekem, engem nem zavarna, sőt anyám véleménye se :D
Te itt írsz a pasidnak :D? nane...
amúgy ne nyafogj, szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!