Miért néznek minket "marslakónak", mikor kiderül, hogy 3 gyerekünk van?
Én négyet neveltem fel, és nem érzem magam marslakónak. :)
(bip-bip-bip)
És négy gyerekkel nincs négyszer annyi munka, mint eggyel. Több van, az kétségtelen, de messze nem annyival, mint azt hiszik.
az egy másfajta élemód, kicsit olyan filmes, vagy vidékies
lehet nem gondolták volna rólad ránézésre
Mert elmebeteg dolog egy túlnépesedő világban több gyereket kinyomni, mint ahányan ti vagytok.
Különben a sok gyerek vállalása erősen korrelál az iskolázottsággal és az intelligenciával, méghozzá fordítottan.
Hu 3-as.... nagyon gáz vagy!
Nekem is 3gyerekem van, nekünk így kerek a világ. Nem döbbennek le mikor megtudják. Szerintem sok nagycsaládos van- legalábbis a környzetünkben van egy pár. De sok 1-2gyerekes is van. MIndenki maga döntse el, hogy mennyit bír anyagilag, fizikailag lelkileg...
3-as, ugye nem nő vagy...?
Nekünk is 3 van. Én úgy vettem észre, hogy egyre több a háromgyerekes család. Nem kirívó egyáltalán.
Minket meg azert neznek "marslakonak" mert egy gyerekunk van es nem szeretnenk tobbet.
Ugyhogy szerintem teljesen mindegy az embernek hany gyereke van vagy eppen nincs mert mindenkinek mas a jo.
A szomoru csak az, hogy sokan ezt nem tudjak elfogadni es hangnelkul vagy fura nezes nelkul tovabbalni es a sajat eletukkel foglakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!