Miért rossz az, hogy tudatosan egy gyerekünk van, és nem akarunk többet?
Igaz, csak 1,5 éves a fiunk, de amikor kérdezik, mikor lesz tesó, mindig mondjuk, nem lesz. Erre az a válasz, majd meggondoljuk magunkat. Meg "kell a testvér".
Miért kötelező több gyereket szülni?
Tökéletesen kerek így az életünk, anyagilag stabilan megvagyunk.
Nem akarunk több gyereket. Mégis ufóként néznek rám, amikor sorolom az indokokat, miért jó ez így nekünk.
Társalgás ide vagy oda, szerintem azért egy normális felnőtt embernek tudnia kell, hogy mit illik kédezni/mondani és mit nem.
Nekem is egy 2 éves fiam van, és nem is lesz több, mert nem akarok, semmilyen szempontból. És maximálisan nem érdekel, hogy mások ezt hogy látják. Ahogy többen is írták, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Meg lehet kérdezni, hogy szeretnének-e még babát, de aztán már a kijelentés, hogy az KELL, már nagyon túlzás és bunkóság!
Nem rossz ez.
Annyit mondj nekik, hogy jelenleg nem terveztek tobbet, aztan majd meglatjatok mit hoz az elet. Ebbe mar nehezebb belekotni. :)
Igen.
Csak szomorú, hogy én adjak kétértelmű választ, mert a határozott véleményem, és a jövőbeli tervem nem felel meg az átlagos elvárásnak.
De ez van. Csupa alkalmazkodásból áll az élet.
De már lettem lepontozva itt a gyakorin is, a véleményem miatt pár kérdésnél, azért gondoltam, hogy akkor megkérdezem, miért bűn az, ha tudatosan nem akarok több gyereket, pedig imádom a fiam, és anyagilag is beleférne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!