Miért rossz az, hogy tudatosan egy gyerekünk van, és nem akarunk többet?
Igaz, csak 1,5 éves a fiunk, de amikor kérdezik, mikor lesz tesó, mindig mondjuk, nem lesz. Erre az a válasz, majd meggondoljuk magunkat. Meg "kell a testvér".
Miért kötelező több gyereket szülni?
Tökéletesen kerek így az életünk, anyagilag stabilan megvagyunk.
Nem akarunk több gyereket. Mégis ufóként néznek rám, amikor sorolom az indokokat, miért jó ez így nekünk.
Dehogy rossz! :) Az embereknek soha semmi nem lesz jó! Ha egyedül vagy- mikor lesz már pasid?, ha van pasid-mikor lesz esküvő, gyerek...stb! Nálunk azon problémáztak,hogy kicsi lesz a korkülönbség a kèt gyermekünk között! :)
Finoman megmondtam, hogy amíg a férjemmel mi neveljük őket, és éjjel én ébredek hozzájuk akármi is a baj, én etetem őket,addig mindenki hallgasson, és nem kell az észosztás! Egyébként is bunkó dolog ilyennel indítani egy várandósság bejelentésénél!
Én egyébként teljesen megértelek! Ne foglalkozz senkivel, nektek legyen a legjobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!