Miért néznek minket "marslakónak", mikor kiderül, hogy 3 gyerekünk van?
A 3 alapból terv volt. Az anyagiakba belefér. Én egyedüliként nőttem fel, utáltam, h nincs tesóm. Megfogadtam régen, h ha megtehetem, 2 tuti lesz. Örülök, h már 3 is van, imádom őket!
Az mondjuk benne van a pakliban, h fiatalabbnak néznek mindig, és el se akarják hinni, h 27évesen szültem az elsőt. Ő ma 5éves, a középső 2, a pici pedig 5hónapos. A kocsit nagyobbra kellett cserélnünk, minimum 5perc míg mindet becsatolom, mindig tele a kocsi. Viszont tök jól kezelhető gyerekek. Renszeresen járunk minddel egyszerre vásárolni. És nem egyszer volt már rá példa, h azért súgtak össze mögöttünk, mert milyen jól csináljuk.
Ami furcsa nekem csak az, h miért gondolják, h 3mal annyira nehéz. Mikor megtudják, jönnek az ilyen ”minden tiszteletem a tiétek" meg ”azt aaa” "húúú én nem bírnám" "nekünk ez az 1 is sok” meg hasonló szövegekkel.
(Mellesleg a férjemnek 2 diplomája van, nekem 1, és mindketten évekig dolgozzunk az esküvő és gyerek előtt, h biztos legyen a jövő! Puszillak 3as! ;) )
#12:
27évesen --> 27 évesen
Ő ma 5éves --> Ő ma 5 éves
a pici pedig 5hónapos --> a pici pedig 5 hónapos
minimum 5perc --> minimum 5 perc
Renszeresen --> Rendszeresen
3mal --> hárommal
dolgozzunk --> dolgozunk
"Mellesleg a férjemnek 2 diplomája van, nekem 1"
Látom, hogy agyonra vagy diplomázva (nem), csak közben egyszerű számneveket nem tudsz leírni, valamint egyszerű igék felszólító módját kevered a kijelentő móddal, és így tovább.
A műkörmös tanfolyam továbbra sem számít diplomának. A főiskolai vagy egyetemi végzettséget, AZT hívják diplomának.
Jajj drága 14es! Gondolj amit csak akarsz! Nem műkörmös vagyok, pedagógus diplomám van, ha érdekel. Attól, h nem úgy írok, mintha hivatalos levél lenne, még nem vagyok iskolázatlan. Mindössze így egyszerűbb nekem, és mindenki meg is érti.
És igen, szándékosan hagytam ki innen is a kötőjelet a 14esből, és ha szeretnél képzelj bele még pár vesszőt is! És nem mellesleg, attól, h valaki diplomás, még nem kell kitűnő helyesírásának lennie. Ma már azt hiszem az is elfogadott, h fórumokon teljesen más nyelvezet, helyesírás megy, mint az iskolákban.
De nem baj, kötöszködj csak! Jót mulattam rajtad. :D
És a stílusodból és a százalékodból kiindulva, nehéz lenne letagadnod, h a 3as vagy.
Nekem ez a reakcióm rá:
-Jól sejtem, hogy a leggyakoribb mondat nálatok az "Anyaaa!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!