üdv: problémám az lenne hogy a területékes védőnőnél elcsúztunk a kislányom vizsgálatárol, , s állítólag mivel nem engedem be de hogy engedném ha nem vagyunk othon. Evégett jelentett minket . E helyzetben mire számítcsak?
Nekem furcsa egy kicsit... telefonon egyeztetnek a védőnők időpontot, vagy személyesen. Ha egyszer nem vagy otthon, akkor sem feljelentgetni fog, hanem egyszerűen telefonon hív téged. Vagy te hívod és kérsz másik lehetőséget.
Levelet és e-mailt inkább ne írj neki ilyen helyesírással.
A problémád az, hogy katasztrófális a helyesírásod!
Mennyi idős a gyerek? Mennyire csúsztatok el? A védőnők elég rugalmasak, biztos tudnátok egyeztetni. Másnem délutánra. És honnan tudod, hogy jelentett? És kinél? Ha ő mondta, miért nem mondtad el, mi a problémád?
Szerintem ok nélkül biztos nem jelentett, valaminek lennie kellett... Általában nem megy egyeztetés nélkül ki a védőnő, illetve ha mégis, és nem talál otthon, nem rohan egyből jelenteni. Nekünk is volt ilyen, hogy a védőnő a ház előtt állt és hívott, hogy otthon vagyok-e, mert jött egy gyakorlóval megnézni minket. Mi pont autóban ültünk, mert elutaztunk aznap, de semmi az ég világon nem volt, hiszen tudta ő is, hogy lutri, hogy otthon vagyunk-e...
Ha csak tényleg ennyi történt, biztos, hogy büntetés nem lesz első körben, csak kivizsgálják.
Én úgy tudom, hogy vannak olyan esetek, amikor kötelező neki jelentenie, ha valamivel elmaradtatok. Ilyen pl a kötelező oltások vagy a státusz vizsgálatok.
Te próbáltál vele beszélni?
Nálunk általában én hívom, h mindjárt születésnapja a gyereknek, mennénk státuszra. Mi mindigy csúszunk, mert éppen karácsony előtt született a fiam, mindig január közepe lesz mire ő megint dolgozik. Ebből sose volt gond. Illetve tudja a telefonszámom, ha akar valamit, fel szokott hívni.
De még mindig nem tudjuk, hogy mekkora a lány meg a csúszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!