Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért bámulnak meg minket?...

Miért bámulnak meg minket? Ilyen furcsán kinéző kamaszok lennénk? Ti ezt a kinézetet furcsának találjátok?

Figyelt kérdés

Szóval, az van, hogy a barátnőimmel észrevettük, hogy mostanában megbámulnak minket. Szerintem a kinézetünk miatt lehet.

az egyiküknek: hosszú, szőke göndör haja van, feketét hord feketével (csőnaci, póló, fekete DC cipő)

egy másik barátnőmnek szőkésvörös, vállig érő haja van (egyenes) és ő is feketét hord feketével, kedvenc pólója egy Guns 'n Roses-os póló, amit nagyon gyakran hord

akkor a harmadik bnőmnek egyenes barna haja van, egy kicsit a szemébe lóg, gyakran hord DC és NIKE cuccokat, de ő is sok feketét hord

én: [link] kb ilyen a hajam, sok kockás cuccot hordok, fekete/szürke nadrágokat és póló általában fék vagy fekete, néha piros. Ja és a körmeinket is feketére festjük, de nem sminkelünk, csak kihúzzuk a szemünket, de ennél többet nem csinálunk. Ez nagyon feltűnő a sok neonszínben flangászó csaj kzött? Am 13 évesek vagyunk

2012. aug. 30. 18:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Tök átlag külső, tökéletesen túlzás egy 13 évesnek, de hát ma ezt éljük.

De látom, fontos, ki hogy néz ki és miket hord. Olvasni is rossz volt. Sekélyesség bekapcsolva!

2012. aug. 30. 18:59
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem teljesen átlagosak vagytok:D a Guns n Roses-os csajnak pacsi!
2012. aug. 30. 19:00
 3/22 anonim ***** válasza:
57%

Teljesen átlagos, bocs ha nem olyan választ írok amilyet vársz, de nem jelent semmit. Kis millió ismerősöm jár így, nem a stílusotok miatt van. Én meg aza 'nőcis' fajta vagyok, (NEM Plázacica!!)

és pl utálom a sportcipőket, nem áll jól rám, ezért hordok vagy magasat (nem 20 centis tűsarkút!) de szeretem pl a balerina cipőt, legtöbbször pedig [link] ilyet, mert kényelmes (:

A körmeim pirosak, meg néha sminkelem magamat, engem is néznek/megszólítanak, nincs ebbe semmi nagy cucc örülj neki..

2012. aug. 30. 19:03
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Jah és 15 l vagyok /utolsó/
2012. aug. 30. 19:03
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát jó, de mi nem feltűnősködésből öltözködünk így, hanem mert nekünk ez tetszik :) Persze gondolom sokan ezt veszik ki abból, amit írtam, de ha feltűnősködni akarnánk, akkor mást találnánk ki :D Meg amúgy is nagyon szeretjük zene téren a rock-ot és annak alfajait.
2012. aug. 30. 19:29
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Ennek semmi köze nincs a rockhoz,szánalmas,hogy egyesek mit értenek rock alatt:)
2012. aug. 30. 19:32
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen átlagos és idétlen 13 évesek vagytok
2012. aug. 30. 19:35
 8/22 anonim ***** válasza:
Tök átlagos tinicsajok vagytok. Szerintem ezeken semmi különös nincs. A Guns N Roseses csajnak talán még a rockhoz is van köze... a többiek inkább divatemora hasonlítanak. A leírtak alapján.
2012. aug. 30. 20:00
 9/22 A kérdező kommentje:
jó oké, szóval divatmajmok lennénk? Őszintén, lehet, hogy ezt hiszitek, de nem, nem vagyunk divatmajmok. Ezen most nem is szeretnék vitázni. Ha Ti ezt gondoljátok, akkor gondoljátok ezt, én nagyon lesz@rom erről a véleményeteket. Én csak a kérdésemre szeretnék választ kapni, ami nem az volt, hogy szerintetek divatmajmok vagyunk-e. Viszont azt kérlek ne mondjátok, hogy semmi közünk sincs a rockhoz, nagyon sok rockernek ajánlottam már jófajta rock bandákat, amik nincsenek felkapva és nagyon tetszettek is nekik. Szóval röviden: a kérdésre szeretnék választ kapni, az nem érdekel, hogy a továbbiakban mi a véleményetek rólunk. Köszöntem.
2012. aug. 30. 20:43
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyáj de értelmetlen vagy röhej már elnézést..

Na oké válaszolok:

Miért bámulnak meg titeket? -Az idétlen kinézetetek miatt :D énis megszoktam az ilyeneket mint Te, és bnőimmel aztán meg a haverokkal jókat röhögünk XD

-Fura kinézet? Nem, megszokott, általános.

Kielégítő volt? :'DDDD

Néz'má XD

Amúgy gondolom ilyen választ vártál: 'oh kiscsaj franko egyedi a stílusod oh de jó vagy király vagy egyedi ne hallgass senkire'

No coment XD

2012. aug. 30. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!