Van olyan aki megálmodta baba nemét és kinézetét és olyan is lett? Illetve hogy mikor fog szülni?
Én megálmodtam hogy könnyű gyors szülésem lesz másnap és teljesült is 4 óra alatt kibujt a manócskám.
Most a második babámat várom és megálmodtam hogy fiu lesz !
Na ez kiderül pár héten belül
Első babámnál folyton arról álmodtam, hogy egy szőke fürtös kisfiúval sétálok a főutcán, szép tavaszi idő van és nagyon boldog vagyok:)
Annyira élénken élt az arca bennem, hogy le is tudtam volna rajzolni. Éppen olyan lett a valóságban is, csak éppen kislány:)De szőke, göndör fürtös, bababarcú és minap sétáltam vele a főutcán kézen fogva éppen úgy mint az álmomban, csak a neme nem stimmel:) Most másfél éves.
Nemsokára születik a kistesó, ő kisfiú lesz az biztos, de valószínű kreol és barna mint én, mert az uh képek alapján rám hasonlít:) Aztán ki tudja:)
én pont most éjjel álmodtam a csöppséggel :)
igaz nem láttam,hogy milyen lesz,csak azt,hogy együtt fekszünk az ágyban és szopizik. nagyon jó érzés volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!