Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki megálmodta a...

Van olyan aki megálmodta a baba nemét? És bejött, vagy nem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 10:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Igen! Nekem álmomban mindig kisfiú volt! És nagyon helyes és nagyon okos! :D Természetesen! Az is lett, kisfiú!:)))))))))))
2012. júl. 10. 10:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Én is azt álmodtam, hogy "minden kétséget kizáróan kisfiú". (Ez a mondat is elhangzott...) Szóval akkor nem feltétlenül az ellentéte lesz?
2012. júl. 10. 10:07
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Én megálmodtam, hogy van egy fiam, akkor kb 2-3 hetes terhes lehettem. Végül kislány lett, de kisfiús személyiséggel, imád barkácsolni például. Viszont most már olyan érzésem van, hogy lesz majd egy kisfiam később és azt álmodtam meg.
2012. júl. 10. 10:12
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
a lányomat,és a fiamat is megálmodtam,és be is jött.
2012. júl. 10. 10:16
 5/14 anonim ***** válasza:

A fiamat megálmodtam, a lányomat meg már akkor tudtam mikor pozi volt a tesztem. Annyira éreztem. A fiamnál bizonytalan voltam egy darabig, de aztán jött ez az álom, meg gondolatban mindig azt mondtam hogy kisfiam.

22 hkm.

2012. júl. 10. 10:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Azt álmodtam, h gyönyörű kisfiam lesz, és az is lett! :)
2012. júl. 10. 10:32
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

Én kisfiúval álmodtam, de éreztem legbelül, hogy leányzó lesz. Az UH-k szerint kislány, biztosat majd 9-10 hét múlva tudnok mondani. :)

30+5 hkm

2012. júl. 10. 10:37
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Iker lányokat álmodtam (jobban mondva azt,hogy a halott nagyapám mondta, hogy nyugodjak meg, minden rendbe lesz a lányokkal) 1 lányom van, de az az érzésem,hogy a következő is lány lesz (még nem vagyok terhes).
2012. júl. 10. 11:11
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon kisfiút szerettem volna, de aztán megálmodtam, hogy lányom lesz. Ott, és akkor tudtam, hogy el kell kezdeni lány neveket keresni. Azóta ezt az UH is megerősítette :). 26 hetes vagyok.

2012. júl. 10. 11:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Én pont ellenkezőleg :) kislányt akartam attól a perctől,hogy megtudtam;terhes vagyok. Aztán 1 héttel ezek után álmodtam és álmomban kisfiam született. Utána valahányszor a babóval álmodtam kisfiúként szerepelt mindig. Reménykedtem,hogy csalnak a megérzéseim,mert fiú nevek viszont eszembe sem jutottak. De aztán amikor 18 hetesen mondták,hogy fiú,kicsit sem lepődtem meg,sőt örültem :) már el sem tudok képzelni más nemű kicsit,imádom a fiam!
2012. júl. 10. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!