Miért bámulnak meg minket? Ilyen furcsán kinéző kamaszok lennénk? Ti ezt a kinézetet furcsának találjátok?
Szóval, az van, hogy a barátnőimmel észrevettük, hogy mostanában megbámulnak minket. Szerintem a kinézetünk miatt lehet.
az egyiküknek: hosszú, szőke göndör haja van, feketét hord feketével (csőnaci, póló, fekete DC cipő)
egy másik barátnőmnek szőkésvörös, vállig érő haja van (egyenes) és ő is feketét hord feketével, kedvenc pólója egy Guns 'n Roses-os póló, amit nagyon gyakran hord
akkor a harmadik bnőmnek egyenes barna haja van, egy kicsit a szemébe lóg, gyakran hord DC és NIKE cuccokat, de ő is sok feketét hord
én: [link] kb ilyen a hajam, sok kockás cuccot hordok, fekete/szürke nadrágokat és póló általában fék vagy fekete, néha piros. Ja és a körmeinket is feketére festjük, de nem sminkelünk, csak kihúzzuk a szemünket, de ennél többet nem csinálunk. Ez nagyon feltűnő a sok neonszínben flangászó csaj kzött? Am 13 évesek vagyunk
Mert emósoknak néztek ki, és őket már csak utálni divat.:D
Amúgy 13 évesen én is folyamat feketében jártam, most meg már szinte csak színes cuccokat veszek, és rosszul érzem magam, ha túl 'sötéten' öltözök fel.:D
Azért néznek meg mert 13 évesen nem így kell öltözködni. Elég gáz, hogy feketébe jártok mit gyászoltok, az elcseszett gyerekkorotokat? Örülök, hogy nekem nem ilyen gyerek korom volt. Én 13 évesen semmi sminket nem használtam, nem csőnadrágot hordtam de ha ma már sajnos ez kell a népnek... (Y)
Adja isten, mire én szülők gyereket a lányok értelmesen nézzenek ki !
utsó: akkor nézzünk ki úgy, mint az útszélii k*rvák? Mert komolyan én láttam sokat az út szélén neonszínű cucccokban, ami most bejött a divatba, mellesleg nekem nem állnak jól a neonszínek xD Am nem csak feketét hordunk, pl néha rámjön a ma kéket veszek fel és akkor csak kéák cuccokban vagyok xD De az is csőfarmer és póló meg tornacipő v deszkáscipő.
Amúgy emósnak csak én nézek ki :SS De nincs bajom vele, van aki elfogad ilyennek, van aki nem.
"csőfarmer és póló meg tornacipő v deszkáscipő."
Magyarán úgy öltözöl mint egy tinifiú? Akkor ezért néznek, azt hiszik leszbika csapat vagytok.
De amúgy Te itt akarsz nagyzolni az idétlen öltözeteddel? Vagy mi? Minek írtad ki a kérdést? Hiszen akármit mondunk kimagyarázod. Hát képzeld kislány megnéznek, mert ez a stílus sz@r, meg lehet jól sem áll neked. Vagy Te mást gondolsz? Mert ha igen, akk minek írtad ki? Hát jobb ha tudod hogy nekünk pasiknak ez k.vára nem jön be. De nem vitázok minek gondolom rávágod h csakmert ott a pasiknál is aza nyerő -.-"
Mit vársz mit írjunk? Tökéletlen ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!