Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért bámulnak meg minket?...

Miért bámulnak meg minket? Ilyen furcsán kinéző kamaszok lennénk? Ti ezt a kinézetet furcsának találjátok?

Figyelt kérdés

Szóval, az van, hogy a barátnőimmel észrevettük, hogy mostanában megbámulnak minket. Szerintem a kinézetünk miatt lehet.

az egyiküknek: hosszú, szőke göndör haja van, feketét hord feketével (csőnaci, póló, fekete DC cipő)

egy másik barátnőmnek szőkésvörös, vállig érő haja van (egyenes) és ő is feketét hord feketével, kedvenc pólója egy Guns 'n Roses-os póló, amit nagyon gyakran hord

akkor a harmadik bnőmnek egyenes barna haja van, egy kicsit a szemébe lóg, gyakran hord DC és NIKE cuccokat, de ő is sok feketét hord

én: [link] kb ilyen a hajam, sok kockás cuccot hordok, fekete/szürke nadrágokat és póló általában fék vagy fekete, néha piros. Ja és a körmeinket is feketére festjük, de nem sminkelünk, csak kihúzzuk a szemünket, de ennél többet nem csinálunk. Ez nagyon feltűnő a sok neonszínben flangászó csaj kzött? Am 13 évesek vagyunk

2012. aug. 30. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök átlagosan néztek ki, nem lehet, hogy a viselkedésetek miatt [vihogás, hangoskodás, stb] bámulnak?
2012. aug. 30. 21:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Ti Meg a rock!? Na persze.:D
2012. aug. 30. 21:33
 13/22 anonim ***** válasza:

Mert emósoknak néztek ki, és őket már csak utálni divat.:D

Amúgy 13 évesen én is folyamat feketében jártam, most meg már szinte csak színes cuccokat veszek, és rosszul érzem magam, ha túl 'sötéten' öltözök fel.:D

2012. aug. 31. 00:15
 14/22 anonim ***** válasza:

Azért néznek meg mert 13 évesen nem így kell öltözködni. Elég gáz, hogy feketébe jártok mit gyászoltok, az elcseszett gyerekkorotokat? Örülök, hogy nekem nem ilyen gyerek korom volt. Én 13 évesen semmi sminket nem használtam, nem csőnadrágot hordtam de ha ma már sajnos ez kell a népnek... (Y)

Adja isten, mire én szülők gyereket a lányok értelmesen nézzenek ki !

2012. aug. 31. 14:07
 15/22 A kérdező kommentje:

utsó: akkor nézzünk ki úgy, mint az útszélii k*rvák? Mert komolyan én láttam sokat az út szélén neonszínű cucccokban, ami most bejött a divatba, mellesleg nekem nem állnak jól a neonszínek xD Am nem csak feketét hordunk, pl néha rámjön a ma kéket veszek fel és akkor csak kéák cuccokban vagyok xD De az is csőfarmer és póló meg tornacipő v deszkáscipő.

Amúgy emósnak csak én nézek ki :SS De nincs bajom vele, van aki elfogad ilyennek, van aki nem.

2012. szept. 1. 07:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Mert számodra csak a fekete és a neon színek léteznek?
2012. szept. 1. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:

"csőfarmer és póló meg tornacipő v deszkáscipő."

Magyarán úgy öltözöl mint egy tinifiú? Akkor ezért néznek, azt hiszik leszbika csapat vagytok.

2012. szept. 1. 16:29
 18/22 A kérdező kommentje:
miért lenne baj, ha tornacipőt és deszkáscipőt hordok? Nem fogok balerinacipőben rohangálni 1: mert hülyén áll rajtam 2: mert nagyon sokat gyalogolok és egy olyan cipő kikezdi a lábam és kényelmetlen is :DD Most azért, mert nem öltözünk lányosan nem kell lelezbizni -.- nem nézünk ki úgy, mint a lezbik, nem is viselkedünk úgy. Amúgy is itt, ahol mi lakunk kb minden lány tornacipőt hord és a fiúk meg deszkásat :D Ugyanúgy hord a lányok többsége csőfarmert, csak inkább kéket. Szóval ezek tök normálisak.
2012. szept. 1. 17:38
 19/22 anonim ***** válasza:

De amúgy Te itt akarsz nagyzolni az idétlen öltözeteddel? Vagy mi? Minek írtad ki a kérdést? Hiszen akármit mondunk kimagyarázod. Hát képzeld kislány megnéznek, mert ez a stílus sz@r, meg lehet jól sem áll neked. Vagy Te mást gondolsz? Mert ha igen, akk minek írtad ki? Hát jobb ha tudod hogy nekünk pasiknak ez k.vára nem jön be. De nem vitázok minek gondolom rávágod h csakmert ott a pasiknál is aza nyerő -.-"

Mit vársz mit írjunk? Tökéletlen ..

2012. szept. 1. 17:50
 20/22 A kérdező kommentje:
én nem azt kérdeztem, h szerintetek lezbiként viselkedünk-e vagy túl fiúsak vagyunk-e, hanem, hogy a kinézetünk olyan furcsa-e, hogy ezért bámulnak meg minket. Az meg nem érdekel, hogy mi jön be a pasiknak :D Pont ezért nem volt soha fiúm, mert én inkább az a csaj vagyok, akivel baromkodni szoktak és nem vagyok hajlandó megváltozni másokért, mivel szerintem aki szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagyok, nemde? xD. Az meg már megint egy másik dolog, hogy ha én olyan ruhákat veszek fel, amit ha egy lány felvesz, akkor dögös, meg vonzó, de én olyan hülyénnézek ki benne, mint a sz*r xD
2012. szept. 1. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!