Hány évesen szültetek ti/ fogtok szülni?
Figyelt kérdés
Aki esetleg 30+ felett vállalt gyereket annak mi az oka? A munkátok/hivatásotok akádolyozott ebben?
Köszönöm. Könnyű szülést kívánok, aki még nem adott életet gyerekének! :)
2015. szept. 5. 18:59
22/32 anonim válasza:
30 évesen, addigra lettek megteremtve a feltételek,- hitelmentes lakás, auto, ledolgozott évek.. elobb nem is szerettunk volna családot.
23/32 anonim válasza:
32, 34, 37
30 éves korom után találtam meg a párom, aki 3 gyereket akart, de én 38 felett már nem akartam szülni.
24/32 anonim válasza:
28 és most 32 évesen. Akadályozni semmi sem akadályozott! :) Pont így voltak tervezve.
25/32 anonim válasza:
22 évesen szültem, nem így terveztük, de így alakult. Utólag nézve a lehető legjobb irány volt ez az akkori életünkben.
A kistesót 28-30 éves korom körül tervezzük.
25 éves vagyok
26/32 anonim válasza:
28 es 31 evesen szeretnek. Akkorra lesz meg minden szukseges korulmeny a nyugodt gyerekvallalashoz. 30 felett egyebkent mar nem nagyon szeretnek szulni, remelem minel hamarabb osszejon majd.
27/32 anonim válasza:
36. 28 evesen talalkoztunk, 31 evesen eskudtunk, 32 evesen kulfoldre koltoztunk. Ennyi ido kellett az anyagi biztonsaghoz. Egyet akartunk, de 39-ig elofordulhat, hogy bevalalljuk a masodikat, amennyiben ugy allunk anyagilag.
28/32 anonim válasza:
27 vagyok, 2 hónapos a pici lányom :) Én nagyjából így is terveztem, úgy voltam vele, hogy ha a feltételeket sikerül addig megteremteni (anyagiak, stabil kapcsolat apával stb.), akkor 30 előtt szeretném mindenképpen legalább az elsőt. Nagyon örülük, hogy sikerült. Még egyet tervezünk, nagyjából 30 éves korom körül.
30/32 anonim válasza:
20,35,40 évesen szültem a gyerekeimet.Tervezett volt mindhárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!