Anyukák, akik már szültetek! Ìgy visszagondolva, volt valami előjele annak, hogy 1-2 napon belül szülni fogtok?
én feladtam.
eleinte azon votam még ne jöjjön, faltam a magnéziumot, telepatikusan üzentem meg stb, a vége felé egyre ödémásabb voltam, fájt a csípőm alvásnál, háton meg nem szabad elvileg, annyi minden úgy összejött, hog ycsupa depis is lettem és kijött belőlem, hogy elegem volt, kész, vége. rá 1-2 nap és elment a magzatvíz..(38.hét)
39 hetes voltam, szerdától kezdve megh*lyült a szervezetem. Szerdán erős jóslózás, a csípőm szét akart szakadni, hasmenésem volt, alig volt erőm. Aztán egyszercsak csütörtök délután elmúlt, és megtáltosodtam :D Nem tudtam megülni a fenekemen, pakoltam, takarítottam, babaszobát csinosítgattam, így utólag valami fészekrakó ösztön szerű dolog lehetett :)
Aztán szombat-vasárnap megint olyan voltam, mint a felmosórongy: a 24órából 15-16ot aludtam, persze nem egyben, mert sehogy nem volt már kényelmes. Talán sosem aludtam még ennyit :) A párom még viccelődött is, hogy utoljára még kialusszuk magunkat :) Hétfő hajnalban megindult a szülés :)
Nálam nem volt előjele. Mindkétszer elfolyt a magzatvizem, az éjszaka közepén pikk és pakk. Előtte semmi olyan jel nem volt, amiből tudhattam volna mikor szülök.
Voltak jóslóim amúgy az utolsó hetekben, meg a babáim is lelassultak, de nem a szülés előtt pár nappal vagy órával, inkább 2-3 héttel előtte. Na de ebből sem lehet kiszámolni a szülés beindulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!