Hány hálóinget vittetek/visztek be a kórházba? Hol szültetek/ hol fogtok szülni?
Én is több hálóinget vittem, naponta cserélnem kellett. Törölközőből is két nagyot tettem be, és egy kicsit. Természetesen igen, tisztálkodószerek, köntös, zokni, papucs, evőeszköz, pohár, gyermekágyas betét, hozzá való hálós bugyival. Wc papír, papírtörlő, pzs. Telefontöltő, toll, iratok, orvosi papírok ilyesmi.
Én a picinek is vittem már a hazahozós rucit, és egy kis takarót bentre. Pelenka, popsitörlő, popsikrém.
Hát nagyjából ez a teljes lista. :).
Budapesten szültem, és jövő héten újra megyek (Jahn Ferenc Kórház), emlékeim szerint itt nagyon fűtöttek, idén rövid ujjú, elől gombos hálóinget viszek.
én hosszú ujjút vinnék, és ha császár, akkor minimum 2, de inkább 3 hálóinget, az elsőt tuti összevérzed valahol, a másodikra le fogod cserélni, egy meg legyen tartalék :)
nekünk kellett vinni szivacsot, mosakodáshoz, mivel zuhany nem érheti a tested, ha császároznak. Ha természetes szülésre készülsz, akkor is legyen nálad, hátha nem úgy sikerül.
Decemberben szültem először, irdatlan meleg volt a szobákban. Mindenképpen rövidujjút vinnék. Köntös legyen nálad, ha kimész a folyosóra, ahol hidegebb van, felkapod, nem fázok és szerintem esztétikusabb is.
Tisztálkodó szerek, evőeszköz, konyharuha, törölköző legalább 3, hálóinget 4-et vittem. Nálunk lehetett kórházit is elvenni (Bp.). Papucs 2 pár, én vittem folyékony szappant is, pici mosogatószert, illetve sterilizáló zacskót, hogy a nagy dobozt ne kelljen cipelni.
Én vittem 4 hálóinget, és mivel 6 napra maradtunk, kevés is volt, mert én minden nap bele izzadtam. Aztán meg a tej is beindult.
Én vittem egy vékony kardigánt, és amikor fáztam a rövid ujjú hálóingben akkor felvettem rá a kardigánt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!