Hány évesen szültetek ti/ fogtok szülni?
Aki esetleg 30+ felett vállalt gyereket annak mi az oka? A munkátok/hivatásotok akádolyozott ebben?
Köszönöm. Könnyű szülést kívánok, aki még nem adott életet gyerekének! :)
26 voltam két hónap híján.
Diplomát szereztem, férjhez mentem, dolgoztam két évet, (természetesen férjem is dolgozik), házat vettünk és úgy gondoltuk, hogy így már nyugodtan merjük vállalni az első babát.
Kistesót úgy szeretnénk, hogy ha a fiúnk oviba megy, én szeretnék dolgozni egy kicsit, mert nem akarok teljesen kiesni a gyakorlatból, és utána, de túl nagy korkülönbséget se szeretnénk.
27 évesen elváltam, két év kellett, mire rábukkantam az igazi páromra. 32 évesen gondoltuk azt, hogy akkor jöhet a baba, ami 4 évig az Istennek sem sikerült. Kiderült, hogy velem volt a bibi (ciszta, endo gyanú), mondták, lehet, hogy meg kell műteni, hogy bekukkantsanak. Elodáztam, mondván, hogy ráérünk még, adok magunknak időt, és egyelőre hanyagoljuk a témát. Erre 4 év után váratlanul betoppant a gólya, minden külső segitség nélkül végül terhes maradtam. :)
Igy 36 és fél évesen született meg a kislányom.
25 evesen és 28 évesen a másodikat (2hete).
Ekkora ereztem magam eleg érettnek egy babahoz illetve már kettőhöz .
30, 31 és 34 évesem szültem. Páromat 26 évesen ismertem meg, 28 éves koromtól alkottunk egy párt. 3 gyereket szerettünk volna, de 35 felett már nem akartam szülni, így sikerült kis korkülönbséggel.
Ha 20 évesen találkozunk, akkor hamarabb szültem volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!