Visszamennétek a helyemben 60 km-rel arrébb szülni, ha már kettőt szültetek az előző dokinál?
Költöztünk. 60 km-re kb. Most várom a harmadikat. Aranyos, kedves dokihoz kezdtem itt is járni, de nagyon azt mondják, hogy elkér szülésért legalább 100 ezret. Ennyit nem tudok neki fizetni! (vagy nem akarok, mert az a pénz kellene másra - annyira jól azért nem állunk)
Az előző városban lévő dokimban már megbízom. Szültem nála simán és császárral is már. Ő nem mondott előre árat. Tettünk annyit a borítékba, amennyit akkor tudtunk és gondoltunk - egyébként 50 ezret).
Mikor legutóbb nála voltam, megkérdeztem, hogy szülni visszajöhetek-e hozzá. Mondta, hogy persze.
Ti mit tennétek? Visszamennétek? Nem tudom, mit tegyek. 15 hetes vagyok. Lassan jó lenne eldönteni.
Én mondjuk "csak" 30 km-rel odébb szültem, de simán bevállaltam volna a 60-at is,ha úgy hozza az élet.Ha a másik,"olcsóbb" orvossal is maximálisan meg voltál elégedve,akkor szerintem simán bevállalható.
egyébként meg már van némi rutinod,tudod milyen a,amikor szülni kell menni,nyilván nem fogod kipercelni a dolgot,hogy éppen beérjetek. :)
En visszamentem szulni a dokimhoz mindket gyermekemnel. Pedig 1700 km (!) volt! Nyilvan nem akkor indultam de szulni hazamentem kulfoldrol 33 hetesen mar. Csak nala szulhessek.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!