Tatabányai anyukák, akik a szent borbálába szültetek elmondanátok, hogy a babás-mamás szobára mit kell a picinek vinni és hogyan zajlik ott a napirend?
Figyelt kérdés
szerettünk volna szülőszoba látogatásra menni ma,de sok szülés miatt elmaradt!akit zavarhatnék pár kérdéssel a kórházzal kapcsolatban az kérem segítsen nekem,mert nem biztos,hogy fogunk tudni még egyszer menni szülés előtt tatabányára a párom beosztása miatt és sok dolog érdekelne!előre is köszönöm2012. szept. 22. 16:02
1/3 A kérdező kommentje:
valaki!!! lécci!!!
2012. szept. 23. 10:01
2/3 anonim válasza:
Már írtam volna előbb is,csak telefonról nem tudok.Én 3 hónapja szültem ott.Vigyél magaddal popsitörlőt, popsikrémet, a picinek ruhácskákat, törölközőt és mivel napi 4 pelust adnak vigyél pelenkát is.
Nagy napirend nincs :) Egész nap a szobádban vagy a picivel, du 4kor elviszik, mikor van a látogatás.Megkérdezik, hogy megmutassák-e?Este 8 felé jön a csecsemős és megmutatja,hogy fürdesd meg a babád.Aztán már neked kell.Úgy hirtelen ennyi :)Közben a nap folyamán jönnek vizitelni is :)
3/3 anonim válasza:
és még lázmérőt is vigyél :),esetleg szoptatós teát még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!